Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΑΡΓΟΛΙΔΑΑπάντηση του προέδρου της Δ.Ε.Υ.Α. σε δελτίο τύπου της Λαϊκής Συσπείρωσης Επιδαύρου

Απάντηση του προέδρου της Δ.Ε.Υ.Α. σε δελτίο τύπου της Λαϊκής Συσπείρωσης Επιδαύρου

(Απάντηση σε δελτίο τύπου της Λαϊκής Συσπείρωσης Επιδαύρου)

Το τελευταίο διάστημα τα δελτία τύπου και οι ανακοινώσεις έχουν την τιμητική τους.  Ίσως η περίοδος της καραντίνας γέννησε νέους συγγραφείς!!

Βλέποντάς τα στο διαδίκτυο, τα διαβάζω. Το τελευταίο που είδα σήμερα είναι από τη Λαϊκή Συσπείρωση Επιδαύρου, το οποίο έχει αναφορές για τη Δ.Ε.Υ.Α. Επιδαύρου και γι’ αυτό το λόγο μπαίνω στη διαδικασία να απαντήσω, ως Πρόεδρός της.

Από αυτά που διάβασα, διαπίστωσα πως για άλλη μια φορά, ότι οι ανακοινώσεις σας βγαίνουν εκτός θέματος! Δεν καταλαβαίνω τι σχέση έχουν οι προτάσεις για μέτρα ενίσχυσης με την ΕΔΕ της ΔΕΥΑΕΠ.

Όπως και να έχει, η διαδικασία της ΕΔΕ ξεκίνησε αμέσως μετά τη διαπίστωση του παραπτώματος, έγιναν όλες οι απαιτούμενες ενέργειες και ήδη έχει επιβληθεί ποινή. Αλλά για άλλη μια φορά είστε ανενημέρωτοι. Καλό θα ήταν λοιπόν, πρώτα να ενημερώνεστε και μετά να βγάζετε ανακοινώσεις με πολλά θαυμαστικά, μόνο και μόνο για να κάνετε εντύπωση. Πάντως τους επτά μήνες που είμαι Πρόεδρος του νέου Διοικητικού Συμβουλίου και της επιχείρησης, δεν ήρθατε και δεν ζητήσατε ενημέρωση για την πορεία της και τα πολλά προβλήματα που παραλάβαμε και προσπαθούμε να επιλύσουμε. Σας περιμένουμε όμως. Ποτέ δεν είναι αργά.

Επίσης, τα έγγραφα της ΕΔΕ δεν είναι εφημερίδες να τα μοιράσουμε στα καφενεία για κους-κους. Όσα επιτρέπεται μπορείτε να έρθετε στο γραφείο της ΔΕΥΑΕΠ και να τα πάρετε. Το γραφείο είναι ανοιχτό, δεν έκλεισε ούτε μία μέρα, και οι υπάλληλοι εξυπηρετούν τους πολίτες  καθημερινά είτε για εισπράξεις λογαριασμών και επίλυσης προβλημάτων, είτε για τη συντήρηση των δικτύων, αποκατάσταση των βλαβών και λήψη ενδείξεων μετρητών (φυσικά με τα μέτρα προστασίας που προβλέπονται).

Όσον αφορά τα τέλη ύδρευσης και την τιμολογιακή πολιτική της ΔΕΥΑΕΠ, πρέπει να καταλάβετε ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ότι το νερό για να φτάσει σε κάθε σπίτι έχει κάποιο κόστος (ρεύμα, συντηρήσεις, μισθοδοσία προσωπικού, λογιστές, ορκωτοί, προμηθευτές, κλπ). Ποτάμια δεν έχουμε στην περιοχή και τα μαγγανοπήγαδα δεν υπάρχουν πια!!!

Τέλος, παρ’ όλο που είστε εκτός θέματος, ασχολείστε με σοβαρότερα ζητήματα κι αυτό είναι θετικό. Μ’ αυτά που διαβάζω τελευταία, περίμενα η επόμενη αναφορά για τη ΔΕΥΑΕΠ να ήταν για το χρώμα των τοίχων του γραφείου ή για το κρεμοσάπουνο του μπάνιου.

Λυγουριό, 5-5-2020

Γιώργος Παύλου

Πρόεδρος Δ.Ε.Υ.Α. Επιδαύρου

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΡΟΗ