Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΑΡΓΟΛΙΔΑΣύσκεψη στο δημαρχείο Ερμιονίδας με θέμα την ασφάλεια λόγω της επανέναρξης λειτουργίας...

Σύσκεψη στο δημαρχείο Ερμιονίδας με θέμα την ασφάλεια λόγω της επανέναρξης λειτουργίας των σχολείων

Στο Δημαρχείο της Ερμιονίδας χθες, με πρόσκληση του Δημάρχου πραγματοποιήθηκε σύσκεψη με θέμα την διασφάλιση των όρων πρόληψης και προστασίας των μαθητών, εκπαιδευτικών και λοιπού προσωπικού, λόγω της επανέναρξης λειτουργίας των σχολείων με απόφαση της Ελληνικής Κυβέρνησης.

Ο Δήμαρχος κ. Γ. Γεωργόπουλος, ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος Παιδείας κ. Α. Μπίμπας, ο Πρόεδρος της Επιτροπής Παιδείας κ. Γ. Τσαμαδός, ο Πρόεδρος της Σχολικής Επιτροπής Α/βάθμιας Εκπαίδευσης κ. Σ. Αντουλινάκης και ο Πρόεδρος της Σχολικής Επιτροπής Β/βάθμιας Εκπαίδευσης κ. Γ. Πιτσάς, συζήτησαν αναλυτικά για την πρακτική εφαρμογή των μέτρων. Έγινε προγραμματισμός για την επικείμενη επανέναρξη των σχολείων και αποφασίστηκε η λήψη όλων των μέτρων από την πλευρά του Δήμου Ερμιονίδας για την προστασία μαθητών και καθηγητών, ώστε όλα να είναι έτοιμα για την επιστροφή των μαθητών στα θρανία.   

Η προστασία των μαθητών, εκπαιδευτικών και λοιπού προσωπικού καθώς και η φροντίδα των σχολικών μονάδων είναι πάντα άμεση προτεραιότητα του Δήμου μας.

Γραφείο Δημάρχου

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΡΟΗ