Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣΤατούλης: Ο φασισμός-γκεμπελισμός του κ. Νίκα δεν θα περάσει στην Πελοπόννησο

Τατούλης: Ο φασισμός-γκεμπελισμός του κ. Νίκα δεν θα περάσει στην Πελοπόννησο

Ο φασισμός-γκεμπελισμός του κ. Νίκα δεν θα περάσει στην Πελοπόννησο

  • Ταπεινά τα κίνητρα της νέας επικοινωνιακής φωτοβολίδας του Νίκα

Έσπασε το κοντέρ της πολιτικής παρακμής και της ανηθικότητας ο κ. Νίκας, γνωστός ως πρωταθλητής των fake news. 

Με  άσφαιρα πυρά, από τα «παπαγαλάκια» δύο συγκεκριμένων πελοποννησιακών καναλιών, που τον στηρίζουν και καθοδηγούν, ο κ. Νίκας επιχειρεί να αποπροσανατολίσει την κοινή γνώμη, προκειμένου να μην απαντήσει στις παράνομες πράξεις και δράσεις του, για τις οποίες δημόσια τον εγκαλεί η « Νέα Πελοπόννησος».

Χωρίς να έχει τηρήσει καμία νόμιμη διαδικασία και παραβιάζοντας κάθε όριο ηθικής συντάσσει χρηματικούς καταλόγους και δεσμεύει προσωπικά ΑΦΜ πρώην και νυν στελεχών της «Νέας Πελοποννήσου», για δήθεν-ανύπαρκτες οφειλές προς εταιρεία κινητής τηλεφωνίας.

Δεν διστάζει, την ίδια ημερομηνία που έδωσε εντολή να συνταχθεί χρηματικός κατάλογος-βεβαίωση οφειλών, να αποστείλει έγγραφο στην Εφορία, κάτι το οποίο  παραβιάζει τη διαδικασία κυρίως όταν αφορά οφειλές προς τρίτους.

Την ίδια χρονική στιγμή που η COSMOTE AE βεβαιώνει με έγγραφο της την Περιφέρεια ότι δεν δύναται να εντοπίσει που οφείλεται η οφειλή των 12.000 ευρώ από το 2011, εντελώς αυθαίρετα ο κ. Νίκας και οι συνεργάτες του υπολογίζουν και καταλογίζουν ποσά σε συγκεκριμένα πρόσωπα!

Τα χαρακτηριστικά της πολιτικής εκδικητικότητας και μιζέριας του κ. Νίκα είχαν διαφανεί από την προεκλογική περίοδο. Μετά τις εκλογές ζήσαμε το απίστευτο «σόου» των απειλών, των ελέγχων και των πορισμάτων. Σήμερα που ο κ. Νίκας έχει κληθεί να απαντήσει δημόσια για τις απευθείας αναθέσεις χιλιάδων ευρώ, τις παράνομες αποφάσεις μετακινήσεων και υποβάθμισης του προσωπικού, τις προσλήψεις 73 ατόμων (τετραμήνων) χωρίς κανένα κριτήριο, με πρόφαση τη διασπορά του Covid-19 και, κυρίως, την αποδόμηση του ισχυρού προφίλ της Περιφέρειας που του παραδώσαμε, προσπαθεί – ακόμα μία φορά- να καλύψει την αδιαφάνεια και την αναποτελεσματικότητα της διοίκησης που ασκεί.

Κύριε Νίκα, σας ενημερώνουμε ακόμη μία φορά, ότι δεν απειλούμαστε, δεν εκβιαζόμαστε ούτε από εσάς, ούτε από τους «υποβολείς» σας. 

Σας ενημερώνουμε ότι για το σύνολο των παράνομων πράξεων σας θα απευθυνθούμε στην Δικαιοσύνη. 

ΥΓ. Σε ότι αφορά την επιλεκτική σας «ευαισθησία» σε ΑΦΜ στελεχών της Παράταξής μας , πολύ σύντομα θα ενημερωθούν οι πολίτες για κάποια «άλλα ΑΦΜ», τα οποία φροντίζατε να ενισχύετε με δημόσιο χρήμα ως Δήμαρχος Καλαμάτας και σήμερα ως Περιφερειάρχης Πελοποννήσου για να έχετε την επικοινωνιακή τους εύνοια.

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΡΟΗ