Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΑΡΓΟΛΙΔΑTo 6ο Νηπιαγωγείο Ναυπλίου πήρε το δεύτερο βραβείο στον διαγωνισμό Αστέρι της...

To 6ο Νηπιαγωγείο Ναυπλίου πήρε το δεύτερο βραβείο στον διαγωνισμό Αστέρι της Ευχής 2019 – 2020

Για ακόμα μια χρόνια το 6ο Νηπιαγωγείο Ναυπλίου συμμετείχε στον πανελλήνιο διαγωνισμό του Make-A-Wish και κατάφερε με την βοήθεια των ψήφων σας να πάρει την δεύτερη θέση στον διαγωνισμό.

Το Αστέρι της Ευχής διοργανώνει κάθε χρόνο διαγωνισμό Καλύτερης Φωτογραφίας, Βραβεία Παραγωγής Βίντεο, Βραβεία Παραγωγής Τραγουδιού, Γενικό Ειδικό Παραγωγής Τραγουδιού που συμμετέχουν σχολεία από όλη την Ελλάδα.

Αγαπητοί μαθητές, εκπαιδευτικοί και γονείς,

θα θέλαμε να σας ευχαριστήσουμε για την τεράστια συμμετοχή σας και φέτος στο πρόγραμμα Αστέρι της Ευχής, μέσω του οποίου καταφέρνουμε να συνεχίζουμε να εκπληρώνουμε περισσότερες από τις μισές ευχές κάθε χρονιάς. Εδώ και 21 χρόνια το Αστέρι της Ευχής αποτελεί μήνυμα αισιοδοξίας, προσφοράς και εθελοντισμού στα παιδιά που το έχουν ανάγκη. Μέσα από την εκπλήρωση μιας ευχής προσπαθούμε να μεταμορφώσουμε τη ζωή ενός παιδιού με ξεχωριστές στιγμές. Σε μια δύσκολη περίοδο για όλους μας η δημιουργικότητα και η δοτικότητα των παιδιών παραμένει η πιο μεγάλη ελπίδα για όλους μας.

Σας ευχαριστούμε πολύ για την συνεισφορά σας στο πρόγραμμα και ευχόμαστε σύντομα και η δικιά σας πιο βαθιά επιθυμία να γίνει πραγματικότητα.

ΣΧΟΛΕΙΟ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΑΠΟΓΡΑΦΗ ΨΗΦΩΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΒΡΑΒΕΙΟΥ
Ειδικό Νηπιαγωγείο Περατάτων Φωτογραφία 3100 1ο Βραβείο Καλύτερης Φωτογραφίας
6ο Νηπιαγωγείο Ναυπλίου Φωτογραφία 2900 2ο Βραβείο Καλύτερης Φωτογραφίας

 

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΡΟΗ