Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣΑΡΚΑΔΙΑΑκυρώθηκαν ως μη νόμιμες τέσσερις αποφάσεις του Παναγιώτη Νίκα από την Αποκεντρωμένη...

Ακυρώθηκαν ως μη νόμιμες τέσσερις αποφάσεις του Παναγιώτη Νίκα από την Αποκεντρωμένη Διοίκηση

Με σημερινή του ανακοίνωση το γραφείο τύπου του πρώην περιφερειάρχη Αργολίδας Πέτρου Τατούλη αναφέρεται στην ακύρωση τεσσάρων μεταθέσεων υπαλλήλων της Περιφέρειας από την Αποκεντρωμένη Διοίκηση.

Για το θέμα αναφέρει σχετικά το σχετικό δελτίο τύπου:

Μη νόμιμες έκρινε ο Γενικός Γραμματέας της Αποκεντρωμένης Διοίκησης, αποφάσεις του Περιφερειάρχη Πελοποννήσου κ. Παναγιώτη Νίκα, που αφορούν μετακινήσεις υπαλλήλων και μεταβίβασης αρμοδιοτήτων, καθώς διαπιστώθηκαν παραβάσεις που σχετίζονται με τον υφιστάμενο Οργανισμό της Περιφέρειας Πελοποννήσου.

Οι συγκεκριμένες τέσσερις αποφάσεις, που αφορούν μετακινήσεις υπαλλήλων που υπηρετούν στις Περιφερειακές Ενότητες Μεσσηνίας και Αρκαδίας, καθώς και μεταβίβασης αρμοδιοτήτων υπηρεσιών, δικαιώνουν απόλυτα τη «Νέα Πελοπόννησο», η οποία εγκαίρως είχε αναδείξει εντός του Περιφερειακού Συμβουλίου τις παράνομες μεθοδεύσεις του κ. Νίκα.

Όταν μιλούσαμε για αποφάσεις που δεν στηρίζονται στην νομιμότητα, κάποιοι έσπευσαν να μας κατηγορήσουν για υπερβολική αντίδραση. Σήμερα, που οι θέσεις της παράταξής μας έχουν δικαιωθεί απόλυτα, αναμένουμε από την Περιφερειακή Αρχή – όσο δύσκολο και αν της είναι- να πράξει τα δέοντα, προκειμένου να συμμορφωθεί με τη νομιμότητα

Νέα Πελοπόννησος

 

 

 

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΡΟΗ