Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΕΛΛΑΔΑΠαρέμβαση Ανδριανού στη Βουλή για τους γιατρούς του Κέντρου Υγείας Κρανιδίου

Παρέμβαση Ανδριανού στη Βουλή για τους γιατρούς του Κέντρου Υγείας Κρανιδίου

Ο Βουλευτής Αργολίδας της Νέας Δημοκρατίας κ. Γιάννης Ανδριανός κατέθεσε σήμερα Αναφορά προς τον Υπουργό Υγείας κ. Β. Κικίλια με θέμα έγγραφο των ιατρών του Κέντρου Υγείας Κρανιδίου στο οποίο εκφράζουν την έντονη διαμαρτυρία τους για τη μη συνδρομή των ιατρών του Περιφερειακού Ιατρείου Σπετσών στην κάλυψη των έκτακτων αναγκών της περιοχής.


Το κείμενο της Αναφοράς έχει ως εξής:
«Με την παρούσα Αναφορά, σας κοινοποιώ συνημμένως το από 22/4/2020 εξαιρετικά επείγον έγγραφο με το οποίοι οι ιατροί του Κέντρου Υγείας Κρανιδίου εκφράζουν την έντονη διαμαρτυρία τους για τη μη συνδρομή των ιατρών του Περιφερειακού Ιατρείου Σπετσών στην κάλυψη των έκτακτων αναγκών της περιοχής.

Όπως επισημαίνεται στο έγγραφο, οι ιατροί του Περιφερειακού Ιατρείου Σπετσών δεν αποδέχονται να εφημερεύσουν στο Κέντρο Υγείας Κρανιδίου, ενώ οι ιατροί του Κέντρου Υγείας Κρανιδίου όποτε απαιτείται καλύπτουν εφημερίες και έκτακτες ανάγκες του Περιφερειακού Ιατρείου Σπετσών.

Δεδομένης της κρισιμότητας της κατάστασης που αντιμετωπίζει το Κρανίδι, σας καλώ να εξετάσετε άμεσα και με την προσήκουσα προσοχή τα διαλαμβανόμενα στο ως άνω έγγραφο, ώστε να δρομολογηθούν οι κατάλληλες λύσεις».

 

 

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΡΟΗ