Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΑΡΓΟΛΙΔΑΝαύπλιο: Αναγνωσταράς και Γκόνης καταγγέλουν την ανυπαρξία τηλεδιάσκεψης στο Δ.Σ. Ναυπλίου που...

Ναύπλιο: Αναγνωσταράς και Γκόνης καταγγέλουν την ανυπαρξία τηλεδιάσκεψης στο Δ.Σ. Ναυπλίου που δεν συνεδριάζει… (ΒΙΝΤΕΟ)

Τεράστιο θέμα φαίνεται ότι έχει δημιουργηθεί στο Δήμο Ναυπλιέων , αφού διαπιστώνεται ότι δεν λειτουργεί ο Δήμος με τις αναγκαίες δημοκρατικές διαδικασίες.

 

Τα ΒΙΝΤΕΟ:

 

 

Ο κορονοϊός αποτελεί μάλλον μια δικαιολογία για τον δήμαρχο κ. Δημήτρη Κωστούρο προκειμένου να περνά όποιες αποφάσεις επιθυμεί με τον τρόπο που αυτός επιθυμεί και χωρίς να γίνεται η οποιαδήποτε συζήτηση ή κατάθεση απόψεων από την αντιπολίτευση.

Το ότι φαίνεται ότι απλά αποτελεί μια δικαιολογία συμπεραίνεται από το γεγονός ότι δεν έχει υπάρξει ούτε μια δήλωση ή δελτίο τύπου του δήμου Ναυπλιέων που να αναφέρεται στο γιατί δεν έχει γίνει ακόμη εγκατάσταση συστήματος τηλεδιάσκεψης στο Δημοτικό Συμβούλιο όπως έχουν κάνει και πολλοί μικρότεροι άλλοι δήμοι. 

Για το όλο θέμα και τα προβλήματα που δημιουργούνται στην λειτουργία των δημοκρατικών διαδικασιών μέσα στο Δημοτικό Συμβούλιο ενδιαφέροντα είναι τα όσα λέγουν οι επικεφαλής παρατάξεων της αντιπολίτευσης Παναγιώτης Αναγνωσταράς και Κώστας Γκόνης.

Δείτε τα σχετικά βίντεο του ΑΡΓΟΝΑΥΠΛΙΑ tv. Εμείς θα περιμένουμε με ιδιαίτερο ενδιαφέρον να ακούσουμε την άποψη του δημάρχου αν αυτή γίνει ποτέ γνωστή.

 

 

 

 

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΡΟΗ