Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΑΛΛΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣLIFESTYLEΤο 6ο Νηπιαγωγείο Ναυπλίου συμμετέχει στον διαγωνισμό του Make-A-Wish και το ψηφίζουμε

Το 6ο Νηπιαγωγείο Ναυπλίου συμμετέχει στον διαγωνισμό του Make-A-Wish και το ψηφίζουμε

Αγαπητοί φίλοι, το σχολείο μας, το 6ο Νηπιαγωγείο Ναυπλίου, συμμετέχει στον διαγωνισμό φωτογραφίας του Make-A-Wish Greece (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος). Παρακαλούμε πατήστε πάνω στην φωτογραφία κι έπειτα δώστε μας την ψήφο σας, πατώντας LIKE στον σύνδεσμο που θα ανοίξει.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ – 6ο Νηπιαγωγείο Ναυπλίου

Gepostet von Make-A-Wish Greece (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος) am Sonntag, 8. März 2020

 

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όλους τους μαθητές, τους εκπαιδευτικούς και τους γονείς που με μεγάλα περισσεύματα προσφοράς παραμένουν οι μεγαλύτεροι πρεσβευτές αγάπης των παιδιών Ευχής. Το Αστέρι της Ευχής κλείνει φέτος τα 22 χρόνια στα σχολεία της Ελλάδας μεταφέροντας μηνύματα αισιοδοξίας και ευτυχίας στα παιδιά που το έχουν ανάγκη. Παρακάτω θα βρείτε τις συμμετοχές των σχολείων για το διαγωνισμό. Οι φετινές κατηγορίες διαμορφώνονται ως εξής: 1)Φωτογραφία – Δημιουργική Ιδέα Διακόσμησης 2) Βίντεο 3) Τραγούδι 4) Ειδική κατηγορία.

Για να ψηφίσετε μπορείτε να κάνετε like στη φωτογραφία της επιλογής σας. Η διαδικασία αξιολόγησης θα πραγματοποιηθεί σύμφωνα με τον αριθμό των Like και μόνο. Η ψηφοφορία θα διαρκέσει ως την Παρασκευή 24 Απριλίου ξεκινώντας από σήμερα Δευτέρα 9 Μαρτίου.Τα αποτελέσματα θα ανακοινωθούν την Τρίτη 28 Απριλίου ενώ η βράβευση θα πραγματοποιηθεί το φθινόπωρο σε σχετική εκδήλωση.

Για οποιαδήποτε πληροφορία μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο 2109637667 ή να μας στείλετε mail στο [email protected].

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΡΟΗ