Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΑΡΓΟΛΙΔΑΚαι ο Αντιπεριφερειάρχης Αργολίδας Γιάννης Μαλτέζος εσπευσμένα στην Ερμιονίδα

Και ο Αντιπεριφερειάρχης Αργολίδας Γιάννης Μαλτέζος εσπευσμένα στην Ερμιονίδα

Και ο Αντιπεριφερειάρχης Αργολίδας Γιάννης Μαλτέζος εσπευσμένα στην Ερμιονίδα ο οποίος είπε τα ακόλουθα:

Αμέσως μόλις ενημερώθηκα για το επιβεβαιωμένο θετικό κρούσμα Covid 19 στη δομή φιλοξενίας μεταναστών στο Κρανίδι, μετέβην εκεί για να ενημερωθώ από το κλιμάκιο του ΕΟΔΥ.

Από νωρίς το πρωί προσήλθε στο Κρανίδι κλιμάκιο του ΕΟΔΥ παρουσία του Προέδρου του κ. Παναγιώτη Αρκουμανέα, του υπουργού Μετανάστευσης και Ασύλου κ. Νότη Μηταράκη, του υφυπουργού Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων κ. Νίκου Χαρδαλιά και του καθηγητή κ. Σωτήρη Τσιόδρα.

Το κυβερνητικό κλιμάκιο επισκέφθηκε το Κρανίδι για να δει από κοντά τη διαμορφωθείσα κατάσταση, μετά το κρούσμα που εντοπίστηκε στην δομή φιλοξενίας μεταναστών. Ελήφθη δείγμα από όλους τους διαμένοντες στη δομή φιλοξενίας και τους εργαζομένους εκεί.

Το κρούσμα που εντοπίστηκε ήταν άτομο ασυμπτωματικό. Για το λόγο αυτό ο καθηγητής κ. Τσίοδρας ήταν καθησυχαστικός, αφού όπως μας είπε δεν μεταδίδεται εύκολα ο ιός από ασυμπτωματικούς φορείς του ιού.

Η πολιτεία έδειξε για άλλη μια φορά τεταμένη προσοχή και γρήγορα αντανακλαστικά για να μην υπάρξει περαιτέρω διασπορά του ιού.

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΡΟΗ