Λαδώνουμε το μπούτι πολύ καλά και το αλατοπιπερώνουμε. Το τοποθετούμε μέσα σε ένα βαθύ ταψί ή γάστρα με καπάκι και προσθέτουμε τις πατάτες, αφού τις λαδώσουμε και τις αλατοπιπερώσουμε.
Στη συνέχεια προσθέτουμε το λεμόνι, τις ντομάτες κον κασέ, το σκόρδο, τα φύλλα δάφνης, το δεντρολίβανο και το βούτυρο. Σκεπάζουμε με μια λαδόκολλα και από πάνω βάζουμε αλουμινόχαρτο, ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 βαθμούς για δύο ώρες και την τελευταία μισή ώρα, ξεσκεπάζουμε το ταψί για να πάρει χρώμα το φαγητό. Μόλις ετοιμαστεί σερβίρουμε ζεστό.
tip: το δενδρολίβανο ειναι ο αδερφός του αρνιού, το κάνει να μη μυρίζει και αφήνει μια πολύ ωραία γεύση στο στόμα.
Photo Credit: Alexei Siozov for jenny.gr
Με ανακοίνωση τους οι Αργολικοί Κήποι ενημερώνουν τους παραγωγούς της Αργολίδας που συνεργάστηκαν ότι θα…
Ένα ακόμα περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας συνέβη χθες στο Αίγιο. Μία 36χρονη γυναίκα έκανε απόπειρα αυτοκτονίας…
Εθελοντική αιμοδοσία πραγματοποιήθηκε σήμερα από το 1ο και το 2ο ΓΕΛ Ναυπλίου καθώς και από…
Διακοπή και εκτροπή κυκλοφορίας των οχημάτων στην οδό Άργους από τη συμβολή της με την…
What the Affter Betting Affiliate Program Offers Affter Betting Affiliate Program Insights The Affter bookmaker…
Έκτακτο Δελτίο Επιδείνωσης Καιρού εξέδωσε η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία, προειδοποιώντας για έντονα καιρικά φαινόμενα αύριο…