Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΑΡΓΟΛΙΔΑΣε εξέλιξη βρίσκεται η διανομή κατ'οίκον των προϊόντων από την Περιφερειακή Ενότητα...

Σε εξέλιξη βρίσκεται η διανομή κατ’οίκον των προϊόντων από την Περιφερειακή Ενότητα Αργολίδας

Σε εξέλιξη βρίσκεται η διανομή κατ’οίκον των προϊόντων σήμερα Μεγάλη Δευτέρα 13 Απριλίου, από την Περιφερειακή Ενότητα Αργολίδας στο πλαίσιο του Επιχειρησιακού Προγράμματος

Τα τρόφιμα που θα διανεμηθούν από τους συμπραττόμενους φορείς στους ωφελούμενους του ΤΕΒΑ, είναι νωπά προϊόντα, κρέας, τυρί, λαχανικά, είδη μαναβικής και ξηρά τροφή.

Τη Μεγάλη Δευτέρα 13 Απριλίου θα πραγματοποιηθεί διανομή στον Δήμο Άργους – Μυκηνών.
Τη Μεγάλη Τρίτη 14 Απριλίου θα πραγματοποιηθεί διανομή στον Δήμο Ναυπλιέων.
Τη Μεγάλη Τετάρτη 15 Απριλίου θα πραγματοποιηθεί διανομή στους Δήμους Επιδαύρου και Ερμιονίδας.

Οι ωφελούμενοι θα πρέπει να έχουν τον αριθμό ΑΜΚΑ και ΑΔΤ σε πρώτη ζήτηση, ώστε να υπογράφεται άμεσα το πρωτόκολλο παράδοσης – παραλαβής.
Θα τηρηθούν απαρέγκλιτα οι οδηγίες του ΕΟΔΥ ως προς την απαιτούμενη λήψη μέτρων (αποστάσεις κτλ) για την αποτροπή μετάδοσης του κορονοϊού.

Τέλος, η Περιφέρεια θα στηρίξει οικονομικά τις 8 μητροπόλεις της, αναγνωρίζοντας το κοινωνικό έργο που επιτελούν, παρέχοντας τρόφιμα και οικονομική υποστήριξη για τα ευαγή τους ιδρύματα. Το σύνολο της πίστωσης προς τις μητροπόλεις ανέρχεται σε 145.000 ευρώ και κατανέμεται ως εξής, Μεσσηνίας 20.000, Τριφυλίας 15.000, Μάνης 15.000, Σπάρτης και Μονεμβασίας 20.000, Μεγαλοπόλεως και Γορτυνίας 15.000, Τρίπολης 20.000, Αργολίδος 20.000, Κορίνθου 20.000.

 

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΡΟΗ