Δευτέρα, 30 Ιανουαρίου, 2023
ΑρχικήΕΛΛΑΔΑΔιπλασιάζονται από τη Δευτέρα οι λαϊκές αγορές στην Αττική

Διπλασιάζονται από τη Δευτέρα οι λαϊκές αγορές στην Αττική

Σύμφωνα με τον κ. Χαρδαλιά, από την προσεχή Δευτέρα θα διπλασιαστεί ο αριθμός των λαϊκών αγορών που λειτουργούν στην Αττική, προκειμένου να διευκολυνθούν οι πολίτες και να μην προκαλείται συγχρωτισμός.

Στις 111 που λειτουργούν σήμερα θα προστεθούν επιπλέον 111 παράλληλες λαϊκές αγορές, που θα λειτουργούν τις ίδιες ώρες αλλά σε άλλα σημεία του κάθε δήμου. Ο κ. Χαρδαλιάς κατά τη σημερινή ενημέρωση επισήμανε ότι οι έλεγχοι στις λαϊκές αγορές θα συνεχιστούν και θα είναι ενδελεχείς.

Επιπλέον, ανακοίνωσε ότι στο πλαίσιο των προληπτικών μέτρων για τον κορωνοϊό αναστέλλεται για δέκα ημέρες η λειτουργία των εξής τεσσάρων λαϊκών αγορών:

«Να παραμείνουμε παράδειγμα οι Ελληνες»
Ο Νίκος Χαρδαλιάς στη συνέχεια επισήμανε ότι έχει μειωθεί σημαντικά ο αριθμός των ανθρώπων που είναι σε καραντίνα. Πλέον, είναι 5.500 άνθρωποι, οι οποίοι ελέγχονται συστηματικά. «Περνάμε από τη φάση της υπομονής στη φάση της επιμονής» σημείωσε στη συνέχεια εξηγώντας ότι είναι πολύ σημαντικό «μέχρι τις 27 Απριλίου να μείνουμε όλοι πιστοί στο δόγμα, στο στοίχημα, στην προσπάθεια που κάνουμε μέχρι τώρα.»

Ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας υπογράμμισε ότι «δεν πρέπει να αφήσουμε να γκρεμιστεί ό,τι χτίσαμε μέχρι τώρα» και ότι τα ενθαρρυντικά επιδημιολογικά δεδομένα δεν συνιστούν ότι «όλα πάνε καλά και ότι δεν πρέπει να ανησυχούμε.»

Καταλήγοντας κάλεσε εκ νέου τους πολίτες να συνεχίσουν να τηρούν τα μέτρα ώστε «να παραμείνουμε παράδειγμα οι Ελληνες.»

Πηγή: iefimerida.gr

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΡΟΗ