Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΑΡΓΟΛΙΔΑΤο Συσσίτιο του Ιερού Ναού Ευαγγελίστριας Ναυπλίου δεν θα κλείσει την Μεγάλη...

Το Συσσίτιο του Ιερού Ναού Ευαγγελίστριας Ναυπλίου δεν θα κλείσει την Μεγάλη Εβδομάδα και θα διανέμει προς όλους φαγητό

Σε λίγες ημέρες θα εορτάσουμε την Ανάσταση του Κυρίου μας. Η επιδημία όμως συνεχίζεται και μαζί της, οι περιορισμοί που επέφερε στην καθημερινή μας ζωή.


Στον Ιερό Ναό Ευαγγελίστριας Ναυπλίου, καταβάλλεται μεγάλη προσπάθεια να συνεχιστεί η λειτουργία του καθημερινού συσσιτίου των απόρων αδελφών μας, γι’ αυτό το συσσίτιο δεν θα κλείσει καμία ημέρα. Ακόμη και την Μεγάλη Παρασκευή, Μεγάλο Σάββατο, Κυριακή του Πάσχα και Δευτέρα του Πάσχα, θα διανέμει προς όλους φαγητό με την δική σας βοήθεια.Ευχαριστούμε όλους τους εθελοντές που καταθέτουν καθημερινά την ψυχή τους, αλλά και όλους τους δωρητές σε τρόφιμα ή χρήματα, και τους παρακαλούμε να συνεχίσουν να στηρίζουν την λειτουργία του συσσιτίου.

Δεν σταματούμε όμως εδώ. Σήμερα, με την άοκνη καθημερινή φροντίδα εθελοντριών κυριών και του υπεύθυνου Ιερέα π. Ελευθερίου Μίχου, δόθηκαν δέματα με τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης, προς όλους ανεξαιρέτως τους συνανθρώπους μας που αντιμετωπίζουν σοβαρά οικονομικά προβλήματα αλλά και προβλήματα διαβίωσης, αξίας 11.000 €.

Τα τρόφιμα αγοράσθηκαν από το παγκάρι του Ιερού Ναού της Ευαγγελίστριας Ναυπλίου.Να διευκρινιστεί ότι τα τρόφιμα που προφέρει ο κόσμος, πάνε αποκλειστικά για το συσσίτιο μόνο.
Θέλουμε να ευχαριστήσουμε τον Δήμαρχο Ναυπλιέων κ. Δ. Κωστούρο και όλα τα μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου, που ένα μέρος αυτών των τροφίμων, προέρχονται από τον Δήμο Ναυπλιέων.

Καλό Πάσχα και Καλή Ανάσταση!
ΕΚ ΤΟΥ ΙΕΡΟΥ ΝΑΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΤΡΙΑΣ ΝΑΥΠΛΙΟΥ

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΡΟΗ