Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΕΛΛΑΔΑΚΑΤΑΝΑΛΩΤΗΣΣκυλοτροφές και γατοτροφές με βάση το κοτόπουλο για τις διακοπές μαζί του!

Σκυλοτροφές και γατοτροφές με βάση το κοτόπουλο για τις διακοπές μαζί του!

Η μετακίνηση με τα αγαπημένα σας ζωάκια συνήθως απαιτεί και κάποιες θυσίες όσον αφορά τη διατροφή και την φροντίδα του. Στην φύση το ζωάκι σας θα είναι πιο ελεύθερο και πιο ανεξάρτητο, γι΄ αυτό δεν χρειάζεται να κουβαλήσετε ούτε συμπληρώματα διατροφής, ούτε κάτι το ιδιαίτερο μαζί σας. Μόνο να επιλέξετε τις κατάλληλες σκυλοτροφές και γατοτροφές, με πρωτεΐνες, βιταμίνες και όλα τα απαραίτητα συστατικά για να καλύπτουν τις καθημερινές ανάγκες τους.

Επιλέγουμε επώνυμες τροφές από pet shop online για να σας διευκολύνουμε στην επιλογή σας.

Για τους σκύλους

Από την Royal Canin επιλέγουμε την τροφή των 12kg με βάση το κοτόπουλο που θα θρέψει και θα χορτάσει τον σκύλο σας, ακόμα και μετά από μεγάλη δραστηριότητα. Πρόκειται για ολιστική διατροφή που στόχο έχει να διατηρήσει σε υψηλά επίπεδα την ενέργειά του. Θα σας φτάσει για όλο το διάστημα των διακοπών σας. Παραγγελίες από εδώ.

Η ξηρά τροφή Acana με κοτόπουλο ελευθέρας βοσκής και λαχανικά για ενήλικους σκύλους, αυτής της σειράς, είναι εξαιρετική επιλογή για μεγαλόσωμους σκύλους που χρειάζονται περισσότερες πρωτεΐνες παρά υδατάνθρακες και χρειάζεται να διατηρήσουν γερές τις αρθρώσεις τους. Η Acana έχει λάβει πολλά βραβεία για την ποιότητά της. Αν δεν την έχετε ακόμα δοκιμάσει, μην την χάσετε.

Purina Cat


H Purina Cat της Pro Plan με βάση το κοτόπουλο θα χορτάσει την γατούλα σας και θα της προσφέρει πρωτεΐνες, έλαια και λίπη που τόσο έχει ανάγκη για την καθημερινότητά της. Χαρίστε της ισορροπημένη διατροφή και extra γεύση με τις τραγανιστές κροκέτες που θα την ενθουσιάσουν.

Περισσότερες σκυλοτροφές και γατοτροφές από το Pet Super Market.

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΡΟΗ