Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΕΛΛΑΔΑΚΑΤΑΝΑΛΩΤΗΣΗ συντήρηση κλιματιστικού και η χρησιμότητά της – Οι ψυκτικοί απαντούν

Η συντήρηση κλιματιστικού και η χρησιμότητά της – Οι ψυκτικοί απαντούν

Στα περισσότερα σπίτια θα βρούμε τουλάχιστον δύο κλιματιστικά, τα οποία θα βοηθήσουν στην ψύξη και στην θέρμανση του σπιτιού όλους τους μήνες του χρόνου.


Είναι σωτήρια την στιγμή που δεν έχετε πετρέλαιο ή που οι θερμοκρασίες είναι πολύ υψηλές και το σπίτι «βράζει» από την ζέστη. Ωστόσο τα κλιματιστικά μπορούν να επιφέρουν βλάβες στην υγεία, αν δεν συντηρούνται σωστά και αν δεν καθαρίζονται τα φίλτρα τους. Δεν φιλτράρουν σωστά τον εξωτερικό αέρα, με αποτέλεσμα να ρίχνουν μέσα στο σπίτι σκόνες και σωματίδια που μπορούν να ξηράνουν την ατμόσφαιρα αλλά και ένα ευαίσθητο αναπνευστικό σύστημα.

Πότε πρέπει να κάνετε συντήρηση κλιματιστικών;

Οι ψυκτικοί συνήθως προτείνουν η συντήρηση κλιματιστικού να γίνεται λίγο πριν το καλοκαίρι για να είναι έτοιμο το σώμα να δουλεύει πολλές ώρες καθημερινά, χωρίς να αντιμετωπίζει πρόβλημα.

Τα βακτήρια, στα κλιματιστικά που έχει αναβληθεί η συντήρηση, μπορεί να επαναπροωθούνται συνεχώς στον χώρο, με δυσάρεστες συνέπειες για την υγεία των διαμενόντων. Επιπλέον δεν είναι σπάνιο, το κλιματιστικό να βγάζει αέρα που να μυρίζει, διαμορφώνοντας μία δυσάρεστη ατμόσφαιρα στο σπίτι.

Επιλέξτε για την συντήρηση του air condition iq service

H εταιρεία, προσφέρει μία πληθώρα υπηρεσιών που αφορούν το σπίτι και τις συσκευές της. Από συντηρήσεις κλιματιστικών, μέχρι σύνδεση ψυγείου από ηλεκτρολόγους και από επισκευές τηλεόρασης μέχρι εγκατάσταση θερμοσίφωνα, μπορείτε να εμπιστευθείτε την εξειδικευμένη ομάδα που είναι δίπλα σας από τις 8 το πρωί έως τις 10 το βράδυ, καθημερινά!

Η εταιρεία είναι πιστοποιημένοι από διεθνείς φορείς και για όλες τις εργασίες της, οι επαγγελματίες που απασχολεί μπορούν όχι μόνο να σας επιδιορθώσουν την βλάβη αλλά να σας προσφέρουν και δωρεάν συμβουλές για καλύτερη συντήρηση του προϊόντος σας, επί χρόνια.

Καλέστε τώρα ηλεκτρολόγο, ψυκτικό, υδραυλικό, όπου και να μένετε. Εδώ βρίσκονται οι κορυφαίοι ηλεκτρολόγοι & ψυκτικοί στην Αθήνα.

 

 

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΡΟΗ