Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΑΡΓΟΛΙΔΑΗ Ε.Υ.Π.Σ. Ν. Αργολίδας παρέδωσε είδη ατομικής προστασίας στον Δκτή ΔΙ.Π.Υ. Ν.Αργολίδας...

Η Ε.Υ.Π.Σ. Ν. Αργολίδας παρέδωσε είδη ατομικής προστασίας στον Δκτή ΔΙ.Π.Υ. Ν.Αργολίδας Πύραρχο Καλαιτσίδη Κωνσταντίνο

Η Ε.Υ.Π.Σ. Ν. Αργολίδας κατέβαλλε από τις πρώτες ημέρες εξάπλωσης της ΠΑΝΔΗΜΙΑΣ COVID – 19, όπως αποδεικνύει και το συνημμένο υπ’ αριθ. 20/18-03-2020 έγγραφό της με θέμα “Έκκληση για δωρεά μέσων….” ,

το οποίο βρίσκεται αναρτημένο στους Πίνακες Ανακοινώσεων των Υπηρεσιών από την ημερομηνία που συντάχθηκε, προς τους αιρετούς, τοπικούς φορείς κ.λ.π. μια οργανωμένη προσπάθεια ώστε να προσφέρει Μέσα Ατομικής Προστασίας σε ΟΛΟΥΣ τους πυροσβέστες που υπάγονται στη ΔΙ.Π.Υ. Ν. Αργολίδας (Μονίμους, Π.Π.Υ., Εποχικούς, Εθελοντές κ.λ.π.)
Την 09-04-2020 το Δ.Σ. της Ε.Υ.Π.Σ.Ν. Αργολίδας είχε την χαρά και την τιμή να παραδώσει τα προσφερόμενα είδη στον Δκτή ΔΙ.Π.Υ. Ν.Αργολίδας Πύραρχο Καλαιτσίδη Κωνσταντίνο.

Συγκεκριμένα παραδόθηκαν προκειμένου να προωθηθούν σε όλες τις Π.Υ. και τα Π.Κ. δικαιοδοσίας του, πέντε (05) στολές ολόσωμης προστασίας, εικοσιοκτώ (28) λίτρα αντισηπτικό HAND GEL 70°, χίλια τριακόσια (1.300) γάντια νιτριλίου, εκατόν δέκα (110) μάσκες – πλενόμενες, επαναχρησιμοποιούμενες και συμπυκνωμένο απολυμαντικό υγρό.
Ευχαριστούμε πολύ τους χορηγούς, οι οποίοι εν μέσω πραγματικού ‘πολέμου’ για την προμήθεια των συγκεκριμένων ειδών, μας προσέφεραν με γενναιοδωρία αυτά και συγκεκριμένα τον Δήμαρχο Άργους Μυκηνών κ. Δημήτρη Καμπόσο, τον Δήμαρχο Ναυπλιέων κ. Δημήτρη Κωστούρο, τον Δήμαρχο Επιδαύρου κ. Χρόνη αλλά και την Επιχείρηση Καλυβιώτης Ευάγγελος -Παραγωγή και Εμπορία Καλλυντικών, Ναυπλίου 33 στο Άργος, καθώς και επιχειρηματίες φίλους της Ένωσης οι οποίοι θέλησαν να κρατήσουν την ανωνυμία τους.

Η προσπάθεια δεν σταματάει, οτιδήποτε προσφέρεται στην Ένωση θα προωθείται για χρήση από όλους τους Συναδέλφους.
Συνεχίζουμε ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ με αισιοδοξία και δύναμη, απρόσκοπτα στην αποστολή του Πυροσβεστικού Σώματος, τη διαφύλαξη της ζωής και της περιουσίας των Πολιτών και του Κράτους.
ΜΕΙΝΕΤΕ ΑΣΦΑΛΕΙΣ!!!

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΡΟΗ