Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΑΠΟΨΕΙΣΨυχογυιός: Η επιστημονική κοινότητα να σταθεί στην προσπάθεια του Επιμελητηρίου Αργολίδας

Ψυχογυιός: Η επιστημονική κοινότητα να σταθεί στην προσπάθεια του Επιμελητηρίου Αργολίδας

Ξεκινάει σήμερα έως και την Πέμπτη 20 Απριλίου η υποβολή αιτήσεων συμμετοχής στο ειδικό πρόγραμμα τηλεκατάρτισης για επιστήμονες, ώστε να λάβουν το ειδικό επίδομα(voucher) των 600 ευρώ.

Το Επιμελητήριο Αργολίδας, ως πάροχος κατάρτισης του ειδικού προγράμματος στήριξης για επιστήμονες-ελεύθερους επαγγελματίες και σε ένδειξη αλληλεγγύης, αποφάσισε να δώσει το μεγαλύτερο μέρος απ τα έσοδα που θα προκύψουν απ την τηλεκατάρτιση των επιστημόνων-ελευθέρων επαγγελματιών, για την αγορά και δωρεά υγειονομικού υλικού στις ιατρικές δομές της Αργολίδας.

Καλούμε λοιπόν το σύνολο του επιστημονικού κόσμου του νομού που είναι ωφελούμενοι του προγράμματος να δηλώσουν συμμετοχή και να παραλουθήσουν το πρόγραμμα μέσω του Επιμελητηρίου. Με αυτό τον τρόπο αφενός θα βοηθηθούν με το επίδομα των 600 ευρώ και αφετέρου με τα έσοδα που θα προκύψουν απ την κάθε συμμετοχή θα αγοραστεί το υλικό που θα προσφερθεί στα νοσοκομεία του νομού μας.
Είναι καθήκον μας να συνδράμουμε όλοι σε αυτήν την προσπάθεια στήριξης του Εθνικού Συστήματος Υγείας και στον αγώνα γιατρών και νοσηλευτικού προσωπικού . Σε αυτήν την δύσκολη περίοδο ας κρατήσουμε ψηλά τις αξίες της αλληλεγγύης και της προσφοράς.

Στον παρακάτω σύνδεσμο έχουν αναρτηθεί πληροφορίες για την δράση του Επιμελητηρίου, όπως και το απαραίτητο πληροφοριακό υλικό.
https://arcci.gr/…/%CE%BA%CE%AD%CE%BD%CF%84%CF%81%CE%BF-%CE…
Εκτυπώνουμε και συμπληρώνουμε την αίτηση συμμετοχής και εξουσιοδότηση συμμετοχής που θα βρούμε στον παραπάνω σύνδεσμο, και τα αποστέλλουμε στο [email protected].

ΜΕΝΟΥΜΕ ΣΠΙΤΙ
ΠΑΡΑΜΕΝΟΥΜΕ ΑΝΘΡΩΠΟΙ.

ΨΥΧΟΓΥΙΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟΣ-ΛΟΓΙΣΤΗΣ
ΜΕΛΟΣ Δ.Σ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ
ΜΕΛΟΣ Σ.τ.Α ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΕΛΛΑΔΑΣ

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΡΟΗ