Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΑΡΓΟΛΙΔΑΈλεγχοι στη λαϊκή αγορά του Άργους από υπαλλήλους του Τμήματος Εμπορίου της...

Έλεγχοι στη λαϊκή αγορά του Άργους από υπαλλήλους του Τμήματος Εμπορίου της Δ/νσης Ανάπτυξης

Συνεχίστηκαν και σήμερα έλεγχοι στη λαϊκή αγορά του Άργους σε συνέχεια του ελέγχου που είχε λάβει χώρα την προηγούμενη εβδομάδα στη λαϊκή αγορά Ναυπλίου, από υπαλλήλους του Τμήματος Εμπορίου της Δ/νσης Ανάπτυξης, της Δ/νσης Δημόσιας Υγείας & Κοινωνικής Μέριμνας και της Δ/νσης Αγροτικής Οικονομίας & Κτηνιατρικής της Περιφερειακής Ενότητας Αργολίδας.

Η έρευνα γίνεται στο πλαίσιο εποπτείας τόσο για την τήρηση των κανόνων ασφαλείας για την αποτροπή διάδοσης του κορωνοϊού Covid-19 στις υπαίθριες λαϊκές αγορές όσο και για την αντιμετώπιση τυχόν περιστατικών αισχροκέρδειας ενόψει και των εορτών του Πάσχα.
Οι ενέργειές μας αυτές έχουν καθαρά προληπτικό χαρακτήρα και στόχος είναι να προστατευτούν οι παραγωγοί αλλά και οι πολίτες που προμηθεύονται είδη πρώτης ανάγκης καθώς και να διαπιστωθεί η ομαλή λειτουργία της αγοράς.

Οι πολίτες κρατούσαν τις αποστάσεις και έκαναν τα ψώνια τους με τάξη ενώ οι παραγωγοί λαμβάνουν τα απαραίτητα μέτρα ασφαλείας, χρήσης γαντιών, μάσκας, πλύσιμο χεριών ενώ αντισηπτικά και οινόπνευμα βρίσκονταν σε κάθε πάγκο πλάι στη ζυγαριά.

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΡΟΗ