Πρόγραμμα από τον Δήμο Άργους – Μυκηνών για τα αδέσποτα

- Advertisement -

Ο Δήμος Άργους – Μυκηνών θέλοντας να αντιμετωπίσει το ζήτημα των αδέσποτων ζώων που ταλαιπωρούνται και κινδυνεύουν στους δρόμους, εφαρμόζει για πρώτη φορά ένα πρωτοπόρο σύστημα υιοθεσίας που θα βοηθήσει τους μικρούς μας φίλους να βρουν το σπίτι που τους αξίζει.

- Advertisement -

 

Καθημερινά απο τις αρμόδιες υπηρεσίες του Δήμου Άργους-Μυκηνών αδέσποτα ζώα στειρώνονται, εμβολιάζονται, θεραπεύονται από τυχόν τραυματισμούς και επανατοποθετούνται στο φυσικό τους περιβάλλον.

Όπως ανακοίνωσε ο δήμαρχος  Δημήτρης Καμπόσος, σε τηλεοπτική του συνέντευξη: ” Στην προσπάθεια μας να βρουν όλα αυτά τα ζώα την αγάπη και την φροντίδα που τους αξίζει ο Δήμος Άργους Μυκηνών παρέχει έκπτωση 50% στα τιμολόγια της ΔΕΥΑΑΡΜ, σε όποιον υιοθετήσει υπεύθυνα ένα αδέσποτο ζωάκι.

Αυτή την περίοδο που όλοι μένουμε στο σπίτι είναι μια καλή ευκαιρία να εντάξουμε στην οικογένεια μας έναν πιστό φίλο και να σώσουμε μια ζωή από τους δρόμους.

Τις επόμενες ημέρες θα αναρτηθούν στο site και τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης του Δήμου Άργους Μυκηνών οι φωτογραφίες των ζώων που μπορείτε να υιοθετήσετε.

Ας μείνουμε λοιπόν «Ολοι μαζί στο σπίτι»”.

 

- Advertisement -

________________