Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΑΡΓΟΛΙΔΑO Σύλλογος Πολιτικών συνταξιούχων Άργους - Μυκηνών ενημερώνει τα μέλη του

O Σύλλογος Πολιτικών συνταξιούχων Άργους – Μυκηνών ενημερώνει τα μέλη του

O “ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ ΔΗΜΟΥ ΑΡΓΟΥΣ – ΜΥΚΗΝΩΝ ενημερώνει τα μέλη του για τα παρακάτω:

Αγαπητά μας μέλη
Βιώνουμε όλοι μας μια κατάσταση πρωτόγνωρη. Με εφόδια την τήρηση των μέτρων, την υπομονή, την αισιοδοξία αλλά και την τύχη, ας πορευτούμε για να διασφαλίσουμε το υπέρτατο αγαθό της υγείας και της ζωής.
Επειδή δεν είναι δυνατή η επικοινωνία με γραπτή αλληλογραφία, θα επικοινωνούμε στις ηλεκτρονικές διευθύνσεις που μας έχετε δώσει καθώς και τηλεφωνικά όσο είναι δυνατόν. Σας παρακαλούμε, ας λειτουργήσουμε αλληλέγγυα κι ας ενημερώνουμε για τις ανακοινώσεις του Συλλόγου μας και μέλη που δεν έχουν μαίιλ και ας τα παροτρύνουμε να αποκτήσουν και να μας το στείλουν.
Έχουμε ζήσει πολλά ΠΑΣΧΑ. Αν θέλουμε να ζήσουμε και άλλα πολλά, το φετινό ας το ζήσουμε μόνοι μας στα σπίτια μας και μακριά από συναθροίσεις. Μην ξεχνάμε ότι ο ΘΕΟΣ είναι “πανταχού παρών” και οι ειλικρινείς προσευχές μας εισακούονται. Το μήνυμα της ΑΝΑΣΤΑΣΗΣ φέτος είναι πιο επίκαιρο και επιτακτικό. Θα το βιώσουμε ΜΕΝΟΝΤΑΣ ΣΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΜΑΣ, μακριά και από τα αγαπημένα μας πρόσωπα.
Το ΔΣ του Συλλόγου μας σας εύχεται ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ με υγεία και καλή αντάμωση στις εκδηλώσεις μας.

Σας ενημερώνουμε για τα παρακάτω θέματα:

1ο ΘΕΜΑ: Αναβολή τριήμερης εκδρομής στο Καρπενήσι
Αναγκαζόμαστε να αναβάλουμε εκ νέου την τριήμερη εκδρομή μας στο Καρπενήσι, για την Παρασκευή, Σάββατο και Κυριακή 18-19 και 20 Σεπτεμβρίου 2020. Η αναβολή δεν οφείλεται σε υπαιτιότητα του ΔΣ, ούτε των μελών του Συλλόγου, ούτε του ανάδοχου τουριστικού γραφείου, ούτε του ξενοδοχείου, αλλά στο απρόβλεπτο γεγονός της πανδημίας του κοροναϊού. Για διασφάλιση της προκαταβολής που έχουμε ήδη καταβάλει στο τουριστικό γραφείο – ξενοδοχείο, προβαίνουμε στην αναβολή, καθ΄ ότι δε μπορούμε να επιστρέψουμε χρήματα.
ΘΕΜΑ 2ο : Ηλεκτρονικές διευθύνσεις (e-mail) μελών
Για ταχύτερη, συχνότερη και οικονομικότερη επικοινωνία και ενημέρωση, παρακαλούμε τα μέλη μας που διαθέτουν ηλεκτρονική διεύθυνση (e-mail) να μας την αποστείλουν στην ηλεκτρονική μας διεύθυνση [email protected]. Συνιστούμε να αποκτήσετε όσο περισσότεροι γίνεται το e-mail σας.

Για οτιδήποτε, μπορείτε να απευθύνεστε στα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου.
1. ΠΡΟΕΔΡΟΣ: ΚΑΡΔΑΡΑΚΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ 6977514544

2. ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ: ΓΕΩΡΓΑ – ΚΟΥΜΑΔΩΡΑΚΗ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ 6947691850

3. ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ: ΜΠΑΡΛΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ 6944641110

4. ΤΑΜΙΑΣ: ΣΑΡΑΚΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ 6946113801

5. ΟΡΓΑΝΩΤΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ: ΜΠΟΝΗ ΝΙΚΗ 6955640565

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                              Ο ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΚΑΡΔΑΡΑΚΟΣ                 ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΜΠΑΡΛΑΣ

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΡΟΗ