Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΑΛΛΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣLIFESTYLEΠώς να δείχνετε ο εαυτός σας στις βιντεοκλήσεις στο Zoom

Πώς να δείχνετε ο εαυτός σας στις βιντεοκλήσεις στο Zoom

#Μένουμε_Σπίτι και επικοινωνούμε με όλα τα μέσα που μας προσφέρει η τεχνολογία. Όμως ξαφνικά δεν είμαστε εμείς αλλά κάποια άλλη. Ιδού τι κάνουμε λάθος.

Η YouTuber HotandFlashy εστίασε στο θέμα των ημερών. Όλες και όλοι μιλάμε στην οθόνη του υπολογιστή ή του κινητού μας τηλεφώνου και επικοινωνούμε με άλλους έγκλειστους λόγω της παγκόσμιας πανδημίας του κορονοϊού. Όμως, τι συμβαίνει σε αυτές τις βιντεοκλήσεις; Κάτι περίεργο, ε; Δεν πολυμοιάζουμε με μας. Εμείς δεν είμαστε εμείς.

Κι αυτό φυσικά γιατί τα φίλτρα του κινητού ή του λάπτοπ δεν είναι καθρέφτης αλλά ένας άλλος διαθλαστικός μηχανισμός που δεν υπολογίζει το «πώς δείχνουμε», φροντίζει απλά «να δείχνουμε».

Έτσι στο βίντεο χαρίζει μερικές χρήσιμες συμβουλές για να αρχίσουμε να διορθώνουμε το ψηφιακό μας alter ego.

1. Φροντίζουμε να κάνουμε τις βιντεοκλήσεις μέσα στο πιο φωτεινό δωμάτιο του σπιτιού.

2. Αγοράζουμε ένα ring flash και το τοποθετούμε πίσω από τη συσκευή από την οποία μιλάμε. Το ring falsh έχςι το εφέ να «καίει» το δέρμα και να μην ενισχύει σκιές και ρυτίδες.

3. Βρίσκουμε μία γωνία που μας κολακεύει. Σίγουρα όχι από κάτω προς τα πάνω, είναι η πιο λάθος γωνία. Απέναντι από το πρόσωπο η κάμερά μας πάντα.

4. Τοποθετούμε τη συσκευή μας στο ύψος των ματιών μας.

5. Φροντίζουμε λίγο τα μαλλιά μας και το μακιγιάζ μας. Όχι κάτι υπερβολικό, τόσο όμως όσο να «γυαλίσουμε» λίγο.

6. Καλό θα ήταν να μην ακουμπάμε το πρόσωπό μας ή να μην κάνουμε και πολλές γκριμάτσες.

7. Ας φροντίσουμε να είμαστε ντυμένες ανάλογα με το ύφος της βιντεοκλήσης. Εάν είναι επαγγελματικό με κάτι πιο σωστό για την περίσταση, αν είναι φιλκό ανάλογα και αν είναι για γυμναστική με φόρμες.

Δείτε το βίντεο ΕΔΩ

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΡΟΗ