π.Ελ.Μίχος: “Στηρίξτε με τρόφιμα ή χρήματα το συσσίτιο Ευαγγελιστρίας”

- Advertisement -

Ένα ακόμη μήνυμα σε όσους μπορούν να βοηθήσουν την λειτουργία του συσσιτίου της Ευαγγελιστρίας Ναυπλίου, απευθύνει ο ιερέας Ελευθέριος Μίχος, καθώς το τελευταίο διάστημα οι ανάγκες έχουν αυξηθεί.
Στο μήνυμά του ο π.Ελευθέριος ευχαριστεί τον Δήμο Ναυπλιέων και τους εθελοντές και δωρητές, που στηρίζουν έως τώρα την δομή αυτή.
Αναφέρει στην έκκλησή του ο υπεύθυνος του συσσιτίου, π.Ελευθέριος Μίχος:
“Με την βοήθεια του Θεού,συνεχίζει τη λειτουργία της η Δομή παροχής Συσσιτίου της Ευαγγελίστριας Ναυπλίου, με την ακολούθηση όλων των μέσων προστασίας κατά του κορωνοϊού και εν μέσω της απαγόρευσης κυκλοφορίας.
Το έργο της Δομής παροχής Συσσιτίου θα ήταν δυσχερές δίχως την πολύτιμη συνδρομή του Δήμου Ναυπλιέων, αλλά όλων των εθελοντών και δωρητών που το υποστηρίζουν θερμά και συστηματικά προσφέροντας με γενναιοδωρία, ευαισθησία και υψηλό αίσθημα κοινωνικής ευθύνης τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης, τα οποία ωφελούνται οι συμπολίτες μας που στερούνται βασικών αγαθών και δοκιμάζονται ποικιλοτρόπως, ειδικά την πρωτόγνωρη για όλους μας περίοδο που διανύουμε.
Τους ευχαριστούμε ειλικρινά για τη στήριξη τους η οποία είναι διακριτική αλλά τόσο σημαντική.
Παρακαλούμε όσοι μπορούν ακόμη να στηρίξουν με τρόφιμα ή με χρήματα την προσπάθειά μας αυτή, ειδικότερα τώρα που οι ανάγκες έχουν αυξηθεί, ώστε κανένας να μην μείνει χωρίς φαγητό”.
- Advertisement -

________________