Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΑΡΓΟΛΙΔΑΚορονοϊός: Ακόμη μια δωρεά ανθρωπισμού στο Δρέπανο Αργολίδας

Κορονοϊός: Ακόμη μια δωρεά ανθρωπισμού στο Δρέπανο Αργολίδας

Τις δύσκολες αυτές ημέρες που ζει ο πλανήτης ευτυχώς υπάρχουν και συνεχώς πολλαπλασιάζονται οι εθελοντές και οι χορηγοί. Η ευαισθητοποίηση μπροστά στην λαίλαπα του κοροναϊού είναι παραδειγματική.

 

Μια ακόμη κίνηση ανθρωπισμού μας έρχεται από την κοινότητα του Δρεπάνου στην Αργολίδα, την κοινότητα που έδωσε με τους πρώτους το παράδειγμα της εθελοντικής δράσης. 

Αυτή την φορά πρόκειται για μια δωρεά από συμπολίτη. Αναφέρει σχετικά ο πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Δρεπάνου Ναυπλίου Σωκράτης Δωρής:

Ευχαριστούμε πολύ για την ευγενική του χορηγία τον αγαπητό πατριώτη μας Μητράκο Σπυρίδων του Κωνσταντίνου, έμπορο της Κεντρικής λαχαναγοράς Αθηνών.
Για την προσφορά του προς την εθελοντική ομάδα αλληλεγγύης της περιοχής μας Δρεπάνου-Βιβαρίου-Κάντιας-Ιρίων για τον covid-19 που πλήττει την χώρα μας αλλά και ολόκληρο τον πλανήτη πασχίζοντας για το καλό των συνανθρώπων μας η κάθε πράξη βοηθείας είναι υπερπολίτιμη για τον αγώνας μας κατά των δυσκολιών των συμπατριωτών μας. Η εθελοντική μας ομάδα υποστηρίζει τις ευπαθείς και αδύναμες οικογένειες των περιοχών μας και με την προσπάθεια όλων μας αυτές οι δύσκολες ημέρες που διανύουμε σαν κράτος αλλά και ολόκληρη η οικουμένη, γίνονται καλύτερες και ευκολότερες με βοηθό την αγάπη μας για τον συνάνθρωπο και τον σεβασμό μας προς τις οικογένειες των Ελλήνων μας.

Σε ευχαριστούμε θερμά !!!

 

 

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΡΟΗ