Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΕΛΛΑΔΑΚΑΤΑΝΑΛΩΤΗΣΣυστήματα pos και ταμειακές μηχανές – 2+1 προϊόντα για κάθε επιχειρηματία

Συστήματα pos και ταμειακές μηχανές – 2+1 προϊόντα για κάθε επιχειρηματία

Η καθημερινότητα στην επιχείρησή σας τα τελευταία χρόνια έχει αλλάξει. Πλέον η τεχνολογία έχει αλλάξει τα δεδομένα στον τρόπο που διαχειρίζεστε τα έξοδά σας και σας έχει προσφέρει δύο νέα πολύ δυνατά χαρτιά για την μέγιστη ασφάλεια και επίγνωση ανά πάσα στιγμή των μετρητών και των χρημάτων που έχετε στην τράπεζα.


Οι ταμειακές μηχανές και τα συστήματα pos είναι από τα πιο λειτουργικά είδη που χρησιμοποιείτε σε καθημερινή βάση, εξυπηρετώντας εσάς και τους πελάτες σας, με τον ενδεδειγμένο τρόπο.

Επιλέγουμε να μοιραστούμε μαζί σας, μέσα από το ηλεκτρονικό κατάστημα μερικά από τα δημοφιλέστερα μηχανήματα που είναι από τα πιο ευπώλητα της αγοράς και έχουν χαρίσει άνεση και ταχύτητα σε πολλούς επιχειρηματίες του κλάδου.

Ταμειακή φορητή και σταθερή

Ασύρματη WiFi φορητή ταμειακή με μπαταρία Samsung που μπορεί να σας λύσει τα χέρια, εν κινήσει. Εύκολη στην χρήση, με λειτουργία απλή και κατανοητή και πολύ γρήγορη. Μπορείτε να την μεταφέρετε όπου κι να είστε.

Εναλλακτικά, σας προτείνουμε την ταμειακή μηχανή DATECS CTR220, με εξωτερική οθόνη πελάτη, η οποία είναι ιδανική για σούπερ μάρκετ, ζαχαροπλαστεία, κρεοπωλεία κ.α.

Ολοκληρωμένο σύστημα pos

Θέλετε να επιταχύνετε την δραστηριότητά σας στην διαδικασία της πληρωμής, εξοικονομώντας χρόνο; Σας προτείνουμε ένα σύστημα POS το οποίο είναι εξοπλισμένο με μνήμη 4 GB και SSD 128 GB, το POS Alfa 100.

Κάθε επιχειρηματίας λιανικής σίγουρα θα ήθελε να έχει αυτό το μηχάνημα στο μαγαζί του! Μπορείτε να δείτε περισσότερα από εδώ.

Όλα τα προϊόντα που προμηθεύεστε έχουν εγγύηση από την Επίσημη Ελληνική Αντιπροσωπεία. Βρείτε τις καλύτερες ταμειακές μηχανές με ένα κλικ!

 

 

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΡΟΗ