Η Ελισάβετ Γεωργίου για την πρόληψη του Σύνδρομου Επαγγελματικής Εξουθένωσης στα Νοσοκομεία Αργολίδας…(Συνέντευξη του Μιχάλη Καζά)

- Advertisement -

Ένα αρκετά σημαντικό θέμα αυτές τις δύσκολες ημέρες, που μας έχει επιβάλλει να περάσουμε ο κορονοϊός, είναι η αντοχή και η αποτελεσματικότητα του ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού των νοσοκομείων μας.

- Advertisement -

 

Το ΒΙΝΤΕΟ:

 

Στα πλαίσια της υποστήριξης και ενίσχυσης των εργαζομένων του Γ.Ν. Αργολίδας, ολοκληρώθηκε ένα πρόγραμμα «Πρόληψης και Αντιμετώπισης του Συνδρόμου Επαγγελματικής Εξουθένωσης» σε συνεργασία με τον Ψυχιατρικό Τομέα του Γ.Ν. Αργολίδας και την κ. Ελισάβετ Γεωργίου εργασιακή Ψυχολόγο – Coach-Ψυχοθεραπεύτρια.

Σε αυτό το βίντεο ο δημοσιογράφος Μιχάλης Καζάς συνομιλεί με την Ελισάβετ Γεωργίου για αυτό το πρόγραμμα πρόληψης και αντιμετώπισης της Επαγγελματικής Εξουθένωσης στα Νοσοκομεία Αργολίδας. Αναφέρονται επίσης και γενικότερα στην δυσκολία παραμονής μέσα στα σπίτια μας.

Οι όποιες ατέλειες στην εικόνα του βίντεο έχουν σχέση με την ποιότητα του ίντερνετ αυτές τις ημέρες αφού η συνέντευξη έγινε μέσω skype.

 

- Advertisement -

________________