Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΑΡΓΟΛΙΔΑΚαταστροφική η επίσκεψη στον πατέρα- Πόσο θα στοιχίσει στην Περιφέρεια η...

Καταστροφική η επίσκεψη στον πατέρα- Πόσο θα στοιχίσει στην Περιφέρεια η κάθοδος των “Μυρίων”;;;

Με χαμόγελα βλέπαμε την περασμένη Παρασκευή και Σάββατο τους Αθηναίους και λοιπούς ταξιδιώτες να φεύγουν από τα μεγάλα αστικά κέντρα για να πάνε στα χωριά τους στην περιφέρεια.

Τι και αν φώναζαν η κυβέρνηση, οι γιατροί και οι δημοσιογράφοι, αφού οι ταξιδιώτες νόμιζαν ότι πάνε εκδρομή, λες και ήταν Πρωτομαγιά και δεν τους σταματούσε τίποτα.

Με τα νέα μέτρα απαγορεύτηκε η κυκλοφορία των πάντων και καλώς έγινε μήπως και προστατευτεί ένα μεγάλο μέρος της κοινωνίας από το κακό που μας έχει βρει.

Γιατί τα λέμε όλα αυτά; Όχι από φλυαρία, ούτε και να επαναλάβουμε αυτά που μας έχει πει ο Χαρδαλιάς και ο Τσιόδρας. 

Τα λέμε γιατί τα δύο περιστατικά του Άστρους έχουν άμεση σχέση. Ο σαραντάχρονος που επιβεβαιώθηκε ότι είναι φορέας κορωναϊού στο Νοσοκομείο του Άργους μένει στην Αθήνα και κατέβηκε να δει τον 80χρονο πατέρα του στο χωριό Στόλος του Άστρους. 

Ο πατέρας ήταν το κρούσμα που προχθές έφυγε επειγόντως από το Παναρκαδικό Νοσοκομείο για το νοσοκομείο του Ρίο και σύμφωνα με πληροφορίες είναι σήμερα νεκρός. Το χειρότερο πάντως είναι ότι και οι δυο τους πηγαινοέρχονταν και στην μεγαλύτερη πόλη της περιοχής τους. Τραγικό; μάλλον πρώτα από όλα επιπόλαια συμπεριφορά που μακάρι να μην στοιχίσει σε άλλους που δεν έφταιγαν σε τίποτα.

 

 

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΡΟΗ