Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΑΡΓΟΛΙΔΑΑργολίδα: Κρούσμα "πέρασε" από το Νοσοκομείου Άργους και πήγε σπίτι του

Αργολίδα: Κρούσμα “πέρασε” από το Νοσοκομείου Άργους και πήγε σπίτι του

Άνδρας χθες ένιωσε αδιαθεσία και απευθύνθηκε στους γιατρούς του Νοσοκομείου Άργους. Δεν αισθανόταν καλά και είχε συμπτώματα κορωναϊού.

 

Οι γιατροί του Άργους τον εξέτασαν, του πήραν του πήραν υγρό για εξέταση κορωναϊού και το έστειλαν για έλεγχο στο Ρίο. Ο ασθενής αφού έδωσε το υγρό πήρε οδηγία να επιστρέψει στο σπίτι του και να κλειστεί στο σπίτι του στην περιοχή Τυρό Κυνουρίας . Ο ασθενής είχε έρθει στο νοσοκομείο οδηγώντας ο ίδιος το αυτοκίνητο του.

Η απάντηση ήρθε σήμερα και ήταν θετική. Ο ασθενής περίπου 40 ετών, αφού έμαθε τα άσχημα νέα έλαβε οδηγίες για 14 ήμερη παραμονή στο σπίτι με ελάχιστη επαφή και από απόσταση ακόμη και με τους οικίους του.

Οι αρμόδιες υπηρεσίες προσπαθούν τώρα να ιχνηλατήσουν το κρούσμα, αφού σήμερα το πρωί, άλλο σοβαρότερο κρούσμα από το Κέντρο Υγείας του Άστρους εστάλη στο Νοσοκομείο του Ρίου για παρακολούθηση. Το κρούσμα αυτό είναι άνδρας ηλικιωμένος και κατοικεί σε χωριό του Άστρους.

Στα νοσοκομεία της Αργολίδας μέχρι αυτή την στιγμή δεν έχει υπάρξει κρούσμα με κορωναϊό σε κάτοικο της Αργολίδας. Άλλη μια ημέρα που η Αργολίδα αντέχει… ΜΕΝΟΥΜΕ ΣΠΙΤΙ για να κρατήσουμε ακόμη περισσότερο μακριά μας τον ιό.

 

 

 

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΡΟΗ