Τέλος οι συστάσεις, μόνο πρόστιμα από σήμερα στην απαγόρευση κυκλοφορίας

- Advertisement -

Οι συστάσεις από το απόγευμα της Κυριακής, μετά το διάγγελμα του Πρωθυπουργού και την απόφαση για το lock down και την απαγόρευση κυκλοφορίας στην Ελλάδα ήταν κατηγορηματικές.

Αν δεν συμμορφωθείτε για να μην εξαπλωθεί ο κορωνοϊός και δεν μένετε σπίτι, θα υπάρξουν πρόστιμα 150 ευρώ για κάθε φορά που ο πολίτης εντοπίζεται από αστυνομικούς να μην δικαιολογεί (είτε με μήνυμα στο 13033 είτε με την υπεύθυνη δήλωση τύπου Β) τον λόγο που κυκλοφορεί στον δρόμο.

- Advertisement -

Ετσι, λοιπόν, από τις 6 το πρωί της Δευτέρας – οπότε και τέθηκαν σε ισχύ τα νέα πιο αυστηρά μέτρα – αστυνομικοί ανά την Ελλάδα έχουν επιδοθεί σε ένα σαφάρι ελέγχων, προκειμένου να εφαρμόζεται η εντολή της κυβέρνησης.

Και παρά το γεγονός ότι οι αστυνομικοί ήταν κάπως πιο ελαστικοί το πρωί και δεν επέβαλαν πρόστιμα στους πολίτες, δεν συνέβη το ίδιο ούτε στην Πάτρα που εντοπίστηκαν δυο άτομα χωρίς χαρτί μετακίνησης, ούτε σε άλλες περιοχές όπως η Χίος, η Λέσβος και η Λαμία όπου ήρθαν και οι πρώτες «καμπάνες» σε πολίτες. Σύμφωνα, πάντως με την Αστυνομία σε όλη την Ελλάδα επιβλήθηκαν 33 πρόστιμα.

πηγή www.thebest.gr

- Advertisement -

________________