Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΑΡΓΟΛΙΔΑΑπολύμανση στο Λιμεναρχείο Ναυπλίου και στις Δικαστικές Φυλακές

Απολύμανση στο Λιμεναρχείο Ναυπλίου και στις Δικαστικές Φυλακές

Πρωτοβουλία που στόχο έχει την αναχαίτιση της διασποράς του κορονοϊού ανέλαβε σήμερα η Περιφερειακή Ενότητα Αργολίδας και ανέθεσε σε συνεργεία απολύμανσης ψεκασμούς στο κτίριο του Λιμεναρχείου Ναυπλίου και στις Δικαστικές Φυλακές Ναυπλίου.

 

«Σε συνέχεια της απολύμανσης που έγινε τις προηγούμενες μέρες στα κτίρια των υπηρεσιών της Περιφερειακής Ενότητας Αργολίδας, ανταποκρινόμαστε άμεσα και σε άλλους φορείς, προσπαθώντας να συμβάλλουμε ουσιαστικά στην διασφάλιση της Δημόσιας Υγείας, ενώ προγραμματίζονται για τις προσεχείς ημέρες απολυμάνσεις στο κτίριο της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας και σε λοιπά κτίρια δημοσίων υπηρεσιών.

 

Η απολύμανση κρίνεται απαραίτητη ιδιαίτερα σε χώρους που εργάζονται αρκετά άτομα και προσέρχονται πολίτες για την εξυπηρέτησή τους. Ως Περιφέρεια συμμετέχουμε στον εθνικό σχεδιασμό και συντονίζουμε τις ενέργειές μας σύμφωνα με τις οδηγίες του ΕΟΔΥ και του Υπουργείου Υγείας.

Βρισκόμαστε μπροστά σε μια μεγάλη δοκιμασία. Με υπομονή, προγραμματισμό και υπευθυνότητα θα συνεχίσουμε το δύσκολο αγώνα».

Τα παραπάνω αναφέρονται σε δήλωση του αντιπεριφερειάρχη Αργολίδας, Ιωάννη Μαλτέζου.

 

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΡΟΗ