Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΑΡΓΟΛΙΔΑΈτοιμες οι δομές του Δήμου Ναυπλιέων να στηρίξουν τις ευπαθείς ομάδες

Έτοιμες οι δομές του Δήμου Ναυπλιέων να στηρίξουν τις ευπαθείς ομάδες

Με μήνυμά του, ο δήμαρχος Ναυπλιέων, Δημήτρης Κωστούρος, ενημερώνει πως οι δομές του Δήμου Ναυπλιέων είναι σε ετοιμότητα και προχωρούν στην στήριξη και βοήθεια προς όσους χαρακτηρίζονται ως ευπαθείς ομάδες αλλά και σε όσους έχουν ανάγκη βοήθειας αυτές τις ημέρες.

 

Η ανάρτηση του κ.Κωστούρου:

Συμπαρατασσόμενοι και σεβόμενοι πάντα τα μέτρα και τις οδηγίες της πολιτείας ο Δήμος Ναυπλιέων προχωράει τη στήριξη και αρωγή σε ευπαθείς ομάδες , αλλά και σε δημότες που έχουν την ανάγκη της βοήθειά μας αυτές τις μέρες.

Οι εθελοντές είναι πάρα πολλοί που έχουν δηλώσει την διαθεσιμότητά τους στο ΔΟΠΠΑΤ , τον οργανισμό που έχει αυτή την αρμοδιότητα και έχουν σταλεί στον αρμόδιο αντιδήμαρχο Κοινωνικής πολιτικής και στο ΔΟΚΟΙΠΑΝ , τον αρμόδιο οργανισμό της δομής “Βοήθεια στο Σπίτι “.

Η συνεργασία όλων έχει ξεκινήσει και θα εντατικοποιηθεί τις επόμενες ώρες με ειδικές οδηγίες.
Ο Δήμος Ναυπλιέων ήδη έχει προβεί στην καταγραφή υγειονομικού υλικού και φαρμάκων και στην προμήθεια περισσοτέρου.

Όσον αφορά τρόφιμα και άλλα είδη πρώτης ανάγκης είμαστε έτοιμοι να παρέχουμε ακόμα περισσότερα , όπου χρειαστεί.

Επίσης , σας ενημερώνω ότι ανθρώπινο δυναμικό με εξιδεικευμένες γνώσεις , αλλά και γιατρός και νοσηλεύτριες , που εξυπηρετούν τις κοινωνικές δομές , είναι τώρα στη διάθεση όλων.
Εσείς μένετε σπίτι κι εμείς είμαστε εδώ για εσάς.
Επικοινωνήστε με τους αρμόδιους και ο Δήμος Ναυπλιέων είναι δίπλα σας .
Όχι πανικός , αλλά και όχι εφησυχασμός .
Είμαστε όλοι υπεύθυνοι για τη δημόσια υγεία.
Και υγιείς να νιώθουμε , πρέπει να συμπεριφερόμαστε σαν νοσούντες , μόνο έτσι θα προφυλάξουμε τις ευπαθείς ομάδες και τους ηλικιωμένους μας.

Όπως ανέφερε και ο αρμόδιος υπουργός κ. Τάκης Θεοδωρικάκος όλη η αυτοδιοίκηση είμαστε σε συνεχή επαφή με τα συναρμόδια υπουργεία, την Πολιτική Προστασία και φυσικά στη διάθεση των πολιτών.
Καλή συνέχεια και μην ξεχνάτε:
Μένουμε σπίτι”.

 

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΡΟΗ