Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣΠ.Νίκας: «Απολύμανση δημόσιων χώρων το Σαββατοκύριακο»

Π.Νίκας: «Απολύμανση δημόσιων χώρων το Σαββατοκύριακο»

Μόνο από το υπουργείο Υγείας και τον ΕΟΔΥ (Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας) και μόνο από γιατρούς θα γίνεται η ενημέρωση των πολιτών για τον νέο κορωνοϊό (COVID-19).

 

Αυτό επισημαίνει ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου Παναγιώτης Νίκας, με τον οποίο είχε τηλεφωνική επικοινωνία ο υπουργός Υγείας Βασίλης Κικίλιας, σχετικά με θέματα που συνδέονται με την αντιμετώπιση της επιδημίας του κορονοϊού, στη χώρα μας και την Περιφέρεια Πελοποννήσου ειδικότερα.

Παράλληλα, ο Π. Νίκας γνωστοποίησε ότι στη διάρκεια του τρέχοντος Σαββατοκύριακου θα γίνει απολύμανση σε όλους τους κοινόχρηστους χώρους, σε όλη την Περιφέρεια. Όπως σημείωσε ο περιφερειάρχης, οι σχετικοί ψεκασμοί θα γίνονται κατόπιν σχετικής άδειας από την Διεύθυνση Υγείας και με εγκεκριμένο από την εν λόγω υπηρεσία υλικό.

 

ΑΡΜΟΔΙΟΙ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΥΓΕΙΑΣ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ 

Γνωστοποιήθηκε από την Περιφέρεια ότι σε περίπτωση απουσίας, για οποιονδήποτε λόγο, του γενικού διευθυντή Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας της Περιφέρειας Πελοποννήσου Βασίλη Διαμαντόπουλου, αντικαταστάτριά του έχει οριστεί η διευθύντρια Υγείας Μεσσηνίας Κατερίνα Σπέντζουρα, την οποία -σε περίπτωση απουσίας της επίσης- αντικαθιστά η αναπληρώτρια προϊσταμένη της Διεύθυνσης Υγείας Μεσσηνίας Βαϊα Βαϊοπούλου.

 

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΡΟΗ