Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΑΡΓΟΛΙΔΑΗ Ομάδα Αλληλεγγύης του πρώην δήμου Ασίνης ενημερώνει για τους εθελοντές και...

Η Ομάδα Αλληλεγγύης του πρώην δήμου Ασίνης ενημερώνει για τους εθελοντές και πως θα εξυπηρετούν

Η Ομάδα Αλληλεγγύης του πρώην δήμο Ασίνης ενημερώνει για τους εθελοντές σε κάθε δημοτικό διαμέρισμα αλλά και το πως λειτουργούν για την εξυπηρέτησης τους.

Ομάδα αλληλεγγύης για τον πρώην δήμο Ασίνης.
19-3-2020
Η ομάδα αλληλεγγύης στην προσπάθεια να ενημερώσει τους κατοίκους των περιοχών έβγαλε αφίσα και την τοποθέτησε σε καταστήματα και δημόσιους χώρους των δημοτικών διαμερισμάτων για να γίνει ευρύτερα γνωστή η πρωτοβουλία.
Η ανταπόκριση ήταν μεγάλη από ανθρώπους που θέλουν να ενταχτούν στο εθελοντικό δίκτυο εξυπηρέτησης των συμπολιτών μας.

Επαναλαμβάνουμε το τηλέφωνο επικοινωνίας 6988552153 (δημιουργήθηκε αποκλειστικά γι αυτό το σκοπό) για τους κατοίκους που θα ήθελαν βοήθεια ώστε να μην βγαίνουν από τα σπίτια τους.
Στο δίκτυο εντάχτηκαν και τα δημοτικά διαμερίσματα Τολού και Ασίνης μετά από το μεγάλο ενδιαφέρον που έδειξαν οι συνδημότες μας. Έτσι είναι ομάδα αλληλεγγύης στον πρώην δήμο Ασίνης.

Η προσπάθεια μας δεν έχει κανέναν ανταγωνισμό με την προσπάθεια του δήμου Ναυπλιέων. Όσοι περισσότεροι πολίτες ενταχτούν εθελοντικά σε προγράμματα αλληλεγγύης τόσο καλύτερα μπορούμε να παλέψουμε τα προβλήματα στην σημερινή κατάσταση. Δεν αντικαθιστούμε κανένα θεσμό. Είμαστε μια αλυσίδα ανθρώπων που θέλει να ενεργοποιηθεί σ΄ ένα δίκτυο αλληλεγγύης και του δίνεται η ευκαιρία μέσα από αυτή τη προσπάθεια. Είμαστε δίπλα στην προσπάθεια του δήμου.

Δεν πουλάμε εκδούλευση σε κανένα. Δεν παλεύουμε για την προσωπική μας προβολή. Θέλουμε να είμαστε όσο δυνατόν περισσότεροι στο πλευρό των αδύνατων ανθρώπων στο αόρατο φόβο που σήμερα υπάρχει σε όλους μας. Δεν περισσεύει κανείς σε αυτή τη προσπάθεια και είμαστε ευχαριστημένοι που μετά από την δική μας πρωτοβουλία ενεργοποιήθηκαν και άλλοι φορείς.

Επαναλαμβάνουμε τους όρους που θα λειτουργήσουν οι εθελοντές:
Στον τηλεφωνικό αριθμό 6988552153 μπορεί κάθε πολίτης των περιοχών ΑσίνηΤολο Δρέπανο Βιβάρι Κάντια Ίρια να τηλεφωνεί. Δηλώνει τις ανάγκες που έχει σε φάρμακα τρόφιμα ή είδη μαναβικής. Η ομάδα των εθελοντών έρχεται στο σπίτι παίρνει τη γραπτή παραγγελία για τα τρόφιμα ή την συνταγή του γιατρού για πιθανά φάρμακα και υλοποίει την παραγγελία φέρνοντας στο σπίτι του πολίτη τα πράγματα και παίρνοντας τα χρήματα που απαιτήθηκαν.

Οι εθελοντές σε κάθε δημοτικό διαμέρισμα:
Ασίνη: Βασίλειος Χριστόπουλος, Γιώργος Καρμανιόλας, Αναστάσιος Μπασουρης, Αγία Παρασκευή (Τσέλου), Βασιλική Μουταβελή, Δρέπανο: Σωκράτης Δωρής Ιωάννα Καλλιάνου, Ιωάννης Πεθεριωτης Βιβάρι: Γιώργος Μπουζαλάς Ίρια: Γιάννης Χατζόπουλος, Αλέξανδρος Ζαχαράκης, Έλενα Πανοβρακου Σταυροπόδι: Δημήτρης Στεφανόπουλος Λεωνίδας Γιωνας

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΡΟΗ