Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΑΡΓΟΛΙΔΑΈνα εύγε στον ΟΑΕΔ του Άργους… χρησιμοποιεί την τεχνολογία και λειτουργεί

Ένα εύγε στον ΟΑΕΔ του Άργους… χρησιμοποιεί την τεχνολογία και λειτουργεί

Η εξυπηρέτηση του κοινού από δημόσιες υπηρεσίες και οργανισμούς δοκιμάζεται αυτές τις ημέρες της κρίσης του Κορωναϊού.

Μολονότι ο τρόπος της διαδικτυακής εξυπηρέτησης των πολιτών αν και καθυστερημένα φαίνεται ότι προχωρά, δυστυχώς χωλαίνουμε στο επίπεδο της επικοινωνίας με αυτούς τους φορείς.

Αν ένας πολίτης θελήσει να επικοινωνήσει με τους πιο πάνω φορείς θα σκοντάψει στα κατεβασμένα τηλέφωνα, αφού το εργαζόμενο προσωπικό είναι ελάχιστο. Δεν αποκλείονται βέβαια και περιπτώσεις όπου ο ένας και μοναδικός υπάλληλος δεν σηκώνει σκοπίμως πολλές κλήσεις.

Μια περίπτωση που μας έκανε ιδιαίτερη εντύπωση αυτές τις ημέρες είναι αυτή που παραθέτουμε παρακάτω. Τα γραφεία του ΟΑΕΔ στο Άργος είναι μεν κλειστά, αλλά σε καμμία περίπτωση δεν έχουν παύσει να λειτουργούν και να εξυπηρετούν πολίτες. Το παρακάτω μήνυμα είναι πραγματικά και χρήσιμο και πραγματικό.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Στο πλαίσιο της λήψης προληπτικών μέτρων κατά της εξάπλωσης του κορωναϊού και με στόχο την προστασία και των συναλλασόμενων πολιτών θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι η Υπηρεσία του ΟΑΕΔ ΚΠΑ 2 Άργους λειτουργεί με κλεισμένες τις πόρτες για το κοινό και η εξυπηρέτηση γίνεται με τηλεφωνική επικοινωνία.

Οι υπάλληλοι της Υπηρεσίας ενημερώνουν και κατευθύνουν ανάλογα με την περίπτωση τους συναλλασόμενους.

Σας γνωρίζουμε ότι με τους κωδικούς του ΤaxisNet μπορείτε να κάνετε χρήση των ηλεκτρονικών υπηρεσιών του ΟΑΕΔ στο site του Οργανισμού (www.oaed.gr)

Email: [email protected]
Τηλ. επικοινωνίας: 2751021264 – 2751068735

 

 

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΡΟΗ