Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΑΡΓΟΛΙΔΑΕυχαριστήριο από το Κ.Υ.Κρανιδίου για την εξασφάλιση οικίσκου για την κάλυψη των...

Ευχαριστήριο από το Κ.Υ.Κρανιδίου για την εξασφάλιση οικίσκου για την κάλυψη των επιπλέον αναγκών του

Ευχαριστήριο εκδόθηκε από το Κ.Υ.Κρανιδίου (την διεύθυνση και το προσωπικό) προς τον δήμαρχο Ερμιονίδας, για τις ενέργειές του να εξασφαλισθεί οικίσκος ώστε να καλυφθούν έτσι οι επιπλέον ανάγκες του, λόγω της επιδημίας του κορονοϊού.
Αναφέρεται στο ευχαριστήριο:
Σε μιά πρωτόγνωρη κατάσταση κινούμαστε όλοι τις τελευταίες ημέρες, μιά κατάσταση που αφορά την υγεία μας και το μέλλον μας.
Η διεύθυνση του κέντρου υγείας Κρανιδίου και το προσωπικό του θέλει να ευχαριστήσει τον δήμαρχο κύριο Γεωργόπουλο και όλους τους παράγοντες που συνέδραμαν ώστε να εξασφαλιστεί άμεσα ένας οικίσκος που θα τοποθετηθεί στον προαύλιο χώρο του κέντρου υγείας, προσφορά της τεχνικής εταιρείας ΠΕΣΣΟΣ Α.Τ.Ε.
Ο οικίσκος θα χρησιμοποιηθεί από τους ιατρούς που κατόπιν ειδικής εκπαίδευσης που έχουν λάβει, θα εξετάζουν εντός αυτού τις εμπύρετες λοιμώξεις προκειμένου να μην εισέρχονται στον χώρο του κέντρου υγείας όπου εξυπηρετούνται άλλα έκτακτα περιστατικά (καρδιολογικά, χειρουργικά, κοκ).
Κάθε ενέργεια και απόφαση που λαμβάνεται είναι σύμφωνη με τις κατευθυντήριες οδηγίες των αρμοδίων φορέων κι έχουν μοναδικό σκοπό να εξασφαλίσουν στον κάθε ασθενή την περίθαλψη που αξίζει, παρότι βρισκόμαστε σε μια αποκεντρωμένη περιοχή.
Τέλος, παρακαλούμε τον κάθε πολίτη να δρά και να εκφράζεται με κοινωνική και πολιτική αβρότητα, οτιδήποτε άλλο λειτουργεί ενάντια στο κοινό συμφέρον. Οι συνθήκες απαιτούν υπευθυνότητα: από εμάς τους γιατρούς να μείνουμε στην θέση μας και από εσάς να μείνετε σπίτι σας!
Καλή δύναμη σε όλους μας!”
ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΡΟΗ