Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΑΡΓΟΛΙΔΑΒαγ. Λαμπρόπουλος: Ο δήμαρχος Κωστούρος αγνοεί επιδεικτικά το Δημοτικό Συμβούλιο Ναυπλιέων

Βαγ. Λαμπρόπουλος: Ο δήμαρχος Κωστούρος αγνοεί επιδεικτικά το Δημοτικό Συμβούλιο Ναυπλιέων

Με δήλωση του πριν λίγο ο δημοτικός σύμβουλος Ναυπλιέων του συνδυασμού “Ναύπλιο, πρωτεύουσα ξανά” Βαγγέλης Λαμπρόπουλος αναφέρεται σε σειρά εμφανίσεων και λήψεως αποφάσεων του δημάρχου Ναυπλιέων Δημήτρη Κωστούρου για τις οποίες δεν υπάρχει καμμία συζήτηση στο Δημοτικό Συμβούλιο.

Ο δημοτικός σύμβουλος ζητά άμεση ενημέρωση και προτείνει μέτρα και τους έχοντες ιδιαίτερη ανάγκη. Η δήλωση Λαμπρόπουλου είναι η ακόλουθη:

Ο κ. Δήμαρχος ανακοινώνει από τις τηλεοράσεις μέτρα για τους επαγγελματίες του Δήμου μας , χωρίς τη στοιχειώδη ενημέρωση της αντιπολίτευσης. Γνωρίζει πολύ καλά , ότι αυτός εκτελεί τις αποφάσεις του δημοτικού συμβουλίου το οποίο επιδεικτικά αγνοεί , όπως έκανε και στην περίπτωση κλεισίματος των σχολείων.

Τον καλώ να ζητήσει άμεση σύγκλιση του δημοτικού συμβουλίου έστω δια περιφοράς ή με τηλεδιάσκεψη προκειμένου να συζητηθούν τα μεγάλα προβλήματα και από κοινού να προσπαθήσουμε να περιορίσουμε την τεράστια οικονομική ζημιά στον τομέα του τουρισμού.

Επίσης , τον καλώ τα χρήματα που δεν διατέθηκαν για τις εκδηλώσεις των Αποκριών να δοθούν στο ΔΟΚΟΙΠΑΝ , προκειμένου ο Δήμος μας να βοηθήσει πολύ περισσότερους από τους 75 συμπολίτες μας που είναι εγγεγραμμένοι στο πρόγραμμα βοήθεια στο σπίτι . Και φυσικά αν χρειαστεί να δοθεί και έκτακτο κονδύλιο για τις ευπαθείς ομάδες , με εισοδηματικά και ανθρωπιστικά κριτήρια , αφού αυτές τις δύσκολες μέρες πολλοί συμπολίτες μας δοκιμάζονται σκληρά.

Θερμα συγχαρητήρια για την πρωτοβουλία που πήραν οι συμπολίτες μας και σύμβουλοι Γιώργος Μπουζαλάς και Σωκρατης Δωρής καθώς και η παράταξη Ανάπλι Εμπρός προς την ίδια κατεύθυνση.

Υ.Γ. Νομίζω ότι πρέπει να δοθούν κάποιες απαντήσεις στους συμπολίτες μας από αρμόδια χείλη και για τα έργα στις μπανιέρες.

 

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΡΟΗ