Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΑΡΓΟΛΙΔΑΙδιαίτερα ενδιαφέρουσα η αναφορά σε μορφές της Ορθοδοξίας της Αργολίδας

Ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα η αναφορά σε μορφές της Ορθοδοξίας της Αργολίδας

Με επιτυχία, στην κατάμεστη αίθουσα του Συλλόγου Αργείων «ο Δαναός» την Κυριακή της Ορθοδοξίας πραγματοποιήθηκε η παρέμβαση / αναφορά στην ιδιαίτερη σημαντική ημέρα, με την παρουσίαση των βιβλίων του νομικού -συγγραφέα και παραγωγού του Εκκλησιαστικού Ραδιοφώνου κ. Νώντα Σκοπετέα.

 

Τα βιβλία ήταν: ”Δάκρυ στο Εγώ” και “Πόσα χωράνε σε ένα Αμήν”.

Τόσο ο συγγραφέας όσο και οι φιλόλογοι κ.κ. Γεώργιος Χουντάλας και Γεώργιος Τασσιάς, που ανέλυσαν τα βιβλία και αναφέρθηκαν σε σημαντικές μορφές της Ορθοδοξίας της Αργολίδας, αλλά και η απόδοση επίκαιρων βυζαντινών ύμνων απο την χορωδία “Πατριαρχικό Αναλόγιο Δημοσθένης Παικόπουλος” του νέου Αργολικού Συλλόγου Μουσικοφίλων Κων/πόλεως, κράτησαν αμείωτο το ενδιαφέρον του κοινού που κατέκλυσε και πάλι την αιθουσα.

Αποδείχθηκε έτσι, ότι οι επιλογές και οι εν γένει παρεμβάσεις του συλλόγου, χαίρουν της απόλυτης έγκρισης και εμπιστοσύνης των μελών και των φίλων του.

«Ευχαριστούμε θερμά όλους τους πιο πάνω συντελεστές και ιδιαίτερα τον φίλο κ. Νώντα Σκοπετέα για την εν γένει παρουσίαση και σύνθεση της εξαίρετης αυτής εκδήλωσης», αναφέρεται σε ανακοίνωση του Δ.Σ. του συλλόγου «ο Δαναός».

 

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΡΟΗ