Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΕΛΛΑΔΑΕισαγγελία Πύργου: Καταγγελίες για κάποιους που πρέπει να είναι σε κατ’ οίκον...

Εισαγγελία Πύργου: Καταγγελίες για κάποιους που πρέπει να είναι σε κατ’ οίκον περιορισμό και κυκλοφορούν

Κοροναϊός – Μόλις διετάχθη κατεπείγουσα προκαταρκτική εξέταση από την εισαγγελία Πύργου για το θέμα των καταγγελιών του Δημάρχου Πύργου, ενώ ξεκινάνε άμεσα σε λήψη καταθέσεων.

Όπως ανέφερε ο δήμαρχος Πύργου, Τάκης Αντωνακόπουλος, πρόκειται για συγγενείς και πρόσωπα που σχετίζονται με τους ασθενείς που επέστρεψαν από τους Αγίους Τόπους στους οποίους ενώ τους έχει δοθεί οδηγία να παραμένουν σε κατ΄οίκον περιορισμό και να αποφεύγουν τις επαφές με τρίτα πρόσωπα, συνεχίζουν να κυκλοφορούν έξω κανονικά.

Ακολουθεί η δήλωση του Δημάργου Τάκη Αντωνακόπουλου:

Πρόκειται για συγγενείς και πρόσωπα που σχετίζονται με τους ασθενείς που επέστρεψαν από τους Αγίους Τόπους
Αμέριμνοι παρά τον κορονοϊό συνεχίζουν να κυκλοφορούν κάτοικοι του Πύργου, στους οποίους έχει δοθεί οδηγία να παραμένουν σε κατ΄οίκον περιορισμό και να αποφεύγουν τις επαφές με τρίτα πρόσωπα.

Αυτό τουλάχιστον καταγγέλλει ο δήμαρχος Πύργου, Παναγιώτης Αντωνακόπουλος, σε πρωινή εκπομπή του ΣΚΑΪ, δηλώνοντας πως συγγενικά πρόσωπα και συνεργάτες των ασθενών που επέστρεψαν πρόσφατα από τους Αγίους Τόπους δεν τηρούν τις συστάσεις για προφύλαξη και περιορισμό των μετακινήσεων.

Ο δήμαρχος κατηγόρησε για χαμηλό αίσθημα υπευθυνότητας τους συγκεκριμένους πολίτες, ενώ τόνισε πως πρόκειται για αδίκημα με βάση την ισχύουσα νομοθεσία

www.patrisnews.com/

 

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΡΟΗ