Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΕΛΛΑΔΑΚΟΙΝΩΝΙΚΑ32χρονος οδηγός παρέσυρε μηχανάκι και σκότωσε δυο άτομα

32χρονος οδηγός παρέσυρε μηχανάκι και σκότωσε δυο άτομα

Αρχικά ο 32χρονος οδηγός έφυγε από το σημείο, εγκαταλείποντας τα θύματα, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες εμφανίστηκε αργότερα στο Αστυνομικό Τμήμα και παραδόθηκε.

Το διπλό θανατηφόρο έγινε στις 7:30΄ το πρωί της Κυριακής στην Εύβοια και συγκεκριμένα στον δρόμο Χαλκίδας – Αιδηψού, κοντά στα Ψαχνά.

Οι πληροφορίες λένε ότι ένα αυτοκίνητο, που οδηγούσε 32χρονος Αλβανός, παρέσυρε και χτύπησε μηχανάκι το οποίο προπορευόταν.

Στο μηχανάκι επέβαιναν δυο άνδρες, επίσης Αλβανικής υπηκοότητας, οι οποίοι δυστυχώς βρήκαν τραγικό θάνατο επί τόπου.

Ο 32χρονος οδηγός αρχικά φέρεται να εγκατέλειψε το σημείο του τροχαίου. Αργότερα όμως παραδόθηκε στο οικείο Αστυνομικό Τμήμα Διρφύων – Μεσσαπίων.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ μέχρι στιγμής έχει εξακριβωθεί η ταυτότητα του ενός αναβάτη, που είναι και ο ιδιοκτήτης του δικύκλου και πρόκειται για να έναν 66χρονο. Ακόμη δεν έχει γίνει η ταυτοποίηση του δεύτερου θύματος.

Οι δυο άτυχοι άνδρες φαίνεται ότι πηγαίναν για δουλειά, όταν ήρθε με ταχύτητα από πίσω το αυτοκίνητο και τους “θέρισε” σκορπώντας το θάνατο.

Οι αστυνομικοί του ΑΤ Διρφύων – Μεσσαπίων ερευνούν και τις ακριβείς συνθήκες του τραγικού συμβάντος που στοίχισε τη ζωή σε δυο ανθρώπους.

πηγή  www.lamiareport.gr/

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΡΟΗ