Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΑΛΛΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣLIFESTYLEΗλεκτρικά πατίνια και σκούτερ - Η απόλυτη οικονομία για την τσέπη σας

Ηλεκτρικά πατίνια και σκούτερ – Η απόλυτη οικονομία για την τσέπη σας

Το ηλεκτρικό πατίνι – scooter έχει πλέον γίνει διάσημο σε όλο τον κόσμο, αφού χρήστες παγκοσμίως το χρησιμοποιούν για να μετακινούνται με άνεση και οικονομία. Το πατίνι μπορεί να μεταφέρει τον αναβάτη του για αρκετά χιλιόμετρα με αυτονομία, κάνοντας μέσα στην πόλη το αυτοκίνητο κάτι παλιό και ξεπερασμένο.

Τα ηλεκτρικά πατίνια μπορούν να ανέβουν ανηφόρες και να συμπεριφερθούν όπως ένα κανονικό μεταφορικό μέσο. Τα πατίνια της Micro άλλωστε κατέχουν από τις πρώτες θέσεις παγκοσμίως για τα πλεονεκτήματά τους. Πολλές χώρες του κόσμου έχουν υιοθετήσει αυτή την μετακίνηση και μπορούν πλέον με σιγουριά να πουν ότι δεν το έχουν μετανιώσει.

Το παιδικό ηλεκτρικό σκούτερ για παιδιά Micro Sparrow – Kids Electric Scooter έχει σχεδιαστεί για να σας χαρίσει μεγάλη άνεση στην οδήγηση. Είναι πανεύκολη η χρήση του από τα παιδιά, καθώς με το πάτημα ενός κουμπιού, προσφέρει δύο λειτουργίες.

Ο κινητήρας του είναι αρκετά δυνατός και μπορεί να προσφέρει την εικόνα σκούτερ πόλης αλλά και freestyle σκούτερ.

Micro Condor Electric Scooter

Βρείτε εδώ το ιδανικό σκούτερ ενηλίκων! Το Micro Condor είναι η καλύτερη λύση για εσάς που θέλετε να είστε ευέλικτοι σε μία γεμάτη με κίνηση πόλη. Έχει αναβαθμιστεί σε ηλεκτρικό σκούτερ υψηλού επιπέδου και προδιαγραφών για την πόλη που σε ώρες αιχμής χρειάζεται έναν σύμμαχο ταχύτητας και ασφάλειας. Δες και εσύ το βίντεο του προϊόντος που θα βρεις στην σελίδα για να διαπιστώσεις αν σου ταιριάζει πραγματικά αυτός ο οικολογικός τρόπος μετακίνησης.

Όλα τα σκουτεράκια από την Micro Scooter προσφέρουν τη δυνατότητα αγοράς με άτοκες δόσεις!

Μπείτε στο micro-scooters.gr για να δείτε την μεγάλη ποικιλία!

 

 

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΡΟΗ