Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΧωρίς κατηγορίαΕκλογές και γενική συνέλευση του Πολιτιστικού – Εξωραϊστικού Συλλόγου Βιβαρίου Ναυπλίου

Εκλογές και γενική συνέλευση του Πολιτιστικού – Εξωραϊστικού Συλλόγου Βιβαρίου Ναυπλίου

Ο Πολιτιστικός – Εξωραϊστικός Σύλλογος Βιβαρίου καλεί τα μέλη και τους φίλους που επιθυμούν να γίνουν μέλη του σε εκλογές και Γενική Συνέλευση την 8 Μαρτίου 2020 και ώρα 11:30 π.μ. έως 15:30  στην ταβέρνα « Γιάννης » στο Βιβάρι.

Ενημερώνουμε επίσης τα μέλη μας πως οι εκλογές για την ανάδειξη του νέου Δ.Σ. θα πραγματοποιηθούν μετά τη συνέλευση και ώρες 12:30 π.μ έως 15:30 μ.μ .

Δικαίωμα ψήφου βάσει καταστατικού έχουν όσοι είναι ταμειακά εντάξει (ετήσια συνδρομή: 5 ευρώ).
Υποψηφιότητες μπορούν να υποβάλλονται μέχρι και την Κυριακή 8 Μαρτίου και ώρα 10: 00 π.μ στα τηλέφωνα 6958411889 και 6986100424 καθώς και στις σελίδες του συλλόγου μας στο fb : «Βιβάρι Ναυπλιέων Αργολίδας» & «Εξωραϊστικός πολιτιστικός Σύλλογος Βιβαρίου» και τέλος στο email μας [email protected]

Σύμφωνα με το καταστατικό δικαίωμα υποβολής υποψηφιότητας έχουν οι κάτοικοι Βιβαρίου που έχουν συμπληρώσει το 18ο έτος της ηλικίας τους.
Το επίπεδο που λειτουργεί πλέον ο Σύλλογος είναι υψηλό. Η συμμετοχή των μελών και κατοίκων με νέες ιδέες και όρεξη για δουλειά είναι η προϋπόθεση για να διατηρηθεί το επίπεδο αυτό. Με την συνεχή στήριξη μελών και φίλων, ο Πολιτιστικός – Εξωραϊστικός Σύλλογος Βιβαρίου θα είναι σε θέση να διευρύνει τις δραστηριότητές του και να συνεχίσει το έργο του.

Πρέπει να τονιστεί ότι η συμμετοχή όλων στην εκλογική διαδικασία είναι εξαιρετικά σημαντική για την ομαλή λειτουργία και απαραίτητη προϋπόθεση για την πολιτιστική δράση του συλλόγου.

Η παρουσία και οι προτάσεις όλων θεωρούνται πολύτιμες για το Σύλλογο .

Μετά τιμής

Ο Πρόεδρος και το Δ.Σ.
Πολιτιστικού – Εξωραϊστικού Συλλόγου
Βιβαρίου

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΡΟΗ