Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΑΡΓΟΛΙΔΑΕτοιμάζουν δυναμική αντίδραση στον Δήμο Επιδαύρου αν δεν ανοίξει το υποκατάστημα της...

Ετοιμάζουν δυναμική αντίδραση στον Δήμο Επιδαύρου αν δεν ανοίξει το υποκατάστημα της Τράπεζας Πειραιώς

Δυναμική θα είναι η αντίδραση του Δήμου Επιδαύρου, σε περίπτωση που η διοίκηση της Τράπεζας Πειραιώς δεν ανακαλέσει την απόφασή της και επιμείνει στο κλείσιμο του υποκαταστήματός της στο Λυγουριό.

 

Όπως αναφέρει ο δήμαρχος, Τάσος Χρόνης, γίνονται οι ενέργειες που απαιτούνται για να αλλάξει αυτή η απόφαση, αν όμως δεν συμβεί αυτό, τότε ο Δήμος θα σταματήσει τις συναλλαγές του με την συγκεκριμένη τράπεζα.

 

Η δήλωσή του κ.Χρόνη:

“Το δημοτικό συμβούλιο στο τελευταίο συμβούλιο αποφάσισε τη διαπαραταξιακή σύσταση επιτροπής για να καθορίσει τις επόμενες κινήσεις σε σχέση με την αντίδραση στο κλείσιμο της τράπεζας Πειραιώς.

 

Αποφασίσθηκε να στείλουμε επιστολή με τις έντονες διαμαρτυρίες της δημοτικής αρχής και της τοπικής κοινωνίας σε στελέχη της τράπεζας, στους βουλευτές του νομού μας, στον περιφερειάρχη και αντιπεριφερειάρχη καθώς και επιστολή διαμαρτυρίας στον αρμόδιο υπουργό.

Στην επιστολή σημειώνουμε την πρόθεση, εαν δεν αλλάξει η απόφαση της τράπεζας, να σταματήσει Δήμος μας τις συναλλαγές με το συγκεκριμένο πιστωτικό ίδρυμα (αποθεματικά, μισθοδοσίες κλπ) και να στηρίξει έμπρακτα αυτό το πιστωτικό ίδρυμα που θα στηρίξει την τοπική κοινωνία.

 

Σαν δήμαρχος έχω ήδη μιλήσει με κάποια άλλα πιστωτικά ιδρύματα και για λίγο ακόμα είμαστε σε κατάσταση αναμονής.

Ο,τι πράξουμε θα κοινοποιηθεί στην τοπική κοινωνία για να πράξει ανάλογα.

 

Δε ζητάμε από κανένα ιδιώτη (που σώθηκε με τα λεφτα του Έλληνα φορολογούμενου και τώρα είναι “ιδιώτης”) να μας κάνει χάρη!

Αυτούς που υποστηρίζαμε τόσα χρόνια ζητάμε να μας υποστηρίξουν. Εαν δεν το κάνουν να είναι σίγουροι ότι θα βρεθούν άλλοι και θα το κάνουν και τότε και εμείς θα κινηθούμε ανάλογα!””

 

Η ανακοίνωση της Τράπεζας

Ανακοίνωση από την τράπεζα Πειραιώς για το οριστικό κλείσιμο του καταστήματος στο Λυγουριό, είναι η εξής:

AΠO 5/3 TO KAT/MA EΠI THΣ Λ. AΣKΛHΠIOY 58 METAΦEPETAI EΠI THΣ MΠOYMΠOYΛINAΣ & ΠOΛYZΩIΔOY 16, NAYΠΛIO. EIMAΣTE KONTA ΣAΣ ΣE KAΘE TPAΠEZIKH ΣAΣ ΣYNAΛΛAΓH.

 

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΡΟΗ