Δήμος Ναυπλιέων: «Η ανάπλαση του Πάρκου Κολοκοτρώνη είναι για να βελτιωθεί η εικόνα του»

- Advertisement -

Με ανακοίνωσή του, ο Δήμος Ναυπλιέων, επισημαίνει ότι «η ανάπλαση του Πάρκου Κολοκοτρώνη είναι ακόμη μια ενέργεια του Δήμου μας να ομορφύνουμε και να αναδείξουμε την αρχιτεκτονική και την ιστορία του τόπου μας».

- Advertisement -

 

Και συνεχίζει αναφέροντας τα εξής:

Στην μελέτη περιλαμβάνονται ενέργειες για την βελτίωση της εικόνας του πάρκου, όπως η αντικάτασταση του πεζοδρομίου για να είναι εφικτή η πρόσβαση από όλους του πολίτες και επισκέπτες, συντηρούνται και τοποθετούνται εκ νέου παγκάκια καθώς και συμπληρώνεται ο ηλεκτρολογικός εξοπλισμός και φωτισμός.

«Ναύπλιο Επόμενη Μέρα»

Σε συνέχεια της πιο πάνω ανακοίνωσης, και μετά την έγκριση της μελέτης από το Δημοτικό Συμβούλιο, ο συνδυασμός του δημάρχου «Ναύπλιο Επόμενη Μέρα», με ανακοίνωσή της κάνει λόγο πως παρά την συναινετική διάθεση της δημοτικής αρχής, η αντιπολίτευση επέμεινε να μην γίνει τίποτα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Η στείρα άρνηση της αντιπολίτευσης στο μοναδικό σημείο που μπορεί να την οδηγήσει είναι μια εκωφαντική ήττα σαν αυτή στο χθεσινό δημοτικό συμβούλιο. Γιατί πάντα ο λαϊκισμός και η δημαγωγία πρέπει να χάνουν και να υπάρξει πρόοδος και ανάπτυξη. Η αρχικά συναινετική διάθεση της δημοτικής αρχής βρήκε μπροστά της ένα ρεσιτάλ «προτάσεων του τίποτα» μαζί με πολιτικάντικα αφηγήματα και μια αντιπολίτευση που προσπάθησε να σταθεί εμπόδιο ακόμα και σε αυτήν την τροποποίηση της αρχικής μελέτης του πάρκου Κολοκοτρώνη.

Μια τροποποίηση η οποία είχε λάβει υπόψη της την διαβούλευση την οποία πριν από 17 μήνες είχε διοργανώσει ο δήμος μας.

Η διατήρηση της αρχιτεκτονικής του πάρκου, η αναζωογόνηση του, η βελτίωση της προσβασιμότητας όλων των πολιτών, ο καλλωπισμός του, ο εμπλουτισμός του πράσινου, η επισκευή και ανανέωση του φωτισμού και η ανάδειξη του παραδοσιακού του χαρακτήρα δεν «συγκίνησαν» την αντιπολίτευση η οποία αντιπρότεινε να μην κάνει τίποτα.

Αντιπρότεινε να φυτέψουμε λουλουδάκια , να αλλάξουμε λάμπες και να αφήσουμε αυτά τα περί προσβασιμότητας και ανάδειξης.

Η χθεσινή συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου έδειξε περίτρανα ότι το Ναύπλιο δε γυρίζει πίσω πηγαίνει μόνο μπροστά τόσο αποφασιστικά που καλό θα ήταν κάποιοι να το καταλάβουν.

Ναύπλιο Επόμενη Μέρα”.

 

 

- Advertisement -
 

________________