ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΗΣ

Η MLS Innovation Inc ανακοινώνει την είσοδό της στην αγορά των Wearables

Η MLS εισέρχεται στην αγορά με 2 μοντέλα, ένα Smart Band με έγχρωμη οθόνη αφής 1,14” και ένα Smart Watch με έγχρωμη οθόνη αφής 1,3” με κυρτό γυαλί υψηλής αντοχής 2.5D.


Οι 2 συσκευές υποστηρίζουν πλήρως τους ελληνικούς χαρακτήρες στην προβολή των ειδοποιήσεων των εφαρμογών και είναι συμβατές τόσο με συσκευές Android όσο και με συσκευές iOS. Διαθέτουν μια σειρά από αισθητήρες που σχετίζονται με την ψηφιακή ευεξία και ενημερώνουν το χρήστη για τα βήματα που έχει διανύσει, πόσες θερμίδες έχει καταναλώσει, τους καρδιακούς του παλμούς, το ποσοστό του οξυγόνου στο αίμα αλλά και την ποιότητα του ύπνου του.

Απώτερος στόχος της MLS είναι να ενσωματώσει τη νέα κατηγορία στο οικοσύστημα της ψηφιακής της πλατφόρμας τεχνητής νοημοσύνης MAIC, με την ψηφιακή βοηθό να διευρύνει το πεδίο δράσης της, όπως και στην περίπτωση της σχετικής εφαρμογής στο Play Store, πέρα από το στατικό χώρο του σπιτιού ή του γραφείου.

Η αγορά των Wearables αποτελεί μια από τις πιο δυναμικά αναπτυσσόμενες αγορές παγκοσμίως. Ξεκίνησε ως μια αγορά με περιορισμένο αριθμό συσκευών που απευθυνόταν κυρίως στους early adopters (πρώιμους αποδέκτες). Εξελίσσεται όμως, σύμφωνα με την IDC, σε μια αγορά για το ευρύ κοινό με υψηλή ζήτηση και προβλεπόμενο σύνθετο ετήσιο ρυθμό ανάπτυξης (CAGR) 22,4% μέχρι το 2023.

Λίγα Λόγια για την MLS

Η MLS Innovation Inc. ιδρύθηκε το 1989 με στόχο την ανάπτυξη και διάθεση καινοτόμων τεχνολογιών που στόχο έχουν να απλοποιούν την καθημερινή ζωή (Making Life Simple). Το 1998 κατέκτησε το Χρυσό Πανευρωπαϊκό Βραβείο Τεχνολογίας από την Ευρωπαϊκή Ένωση για το LaserlockTM, μια πατέντα η οποία εμπόδιζε την αντιγραφή Software CD-ROMs και είχε ήδη πουληθεί σε πάνω από 40 χώρες. Η εταιρία συνέχισε να καινοτομεί προσφέροντας το πρώτο ελληνικό CD-ROΜ, την πρώτη Ελληνική Ηλεκτρονική Εγκυκλοπαίδεια και τα πρώτα λογισμικά αναγνώρισης φωνής στα ελληνικά (Talk&WriteTM) και μετάφρασης (MLS SystranTM).

Στη δεκαετία του 2000 εισήλθε στην αγορά των ηλεκτρονικών συσκευών, ανέπτυξε και διέθεσε στην αγορά την πρώτη φορητή συσκευή πλοήγησης με ενσωματωμένη Αναγνώριση φωνής, MLS Destinator Talk&DriveTM. Η συσκευή έφτασε στα παρμπρίζ εκατοντάδων χιλιάδων αυτοκινήτων στην Ελλάδα όπως και σε 7 ακόμα χώρες. Στη δεκαετία του 2010 η εταιρία ξεκίνησε την ανάπτυξη συσκευών Smartphones και Tablets που χρησιμοποιώντας τις τεχνολογίες αναγνώρισης φωνής και τεχνητής νοημοσύνης φτάνουν στα χέρια εκατοντάδων χιλιάδων Ελλήνων κάθε χρόνο.Πρόσφατα η MLS πρόσθεσε στα καινοτόμα προϊόντα της το MLS EasyTM.

Πρόκειται για κινητό τηλέφωνο με κουμπιά και οθόνη αφής με ένα πολύ εύκολο λειτουργικό σύστημα όπου όλα γίνονται με τη φωνή. Απευθύνεται στο 1/3 των Ευρωπαίων που εξακολουθούν να έχουν κινητά τηλέφωνα με κουμπιά. Η εταιρεία δραστηριοποιείται από το 2018 σε 4 χώρες ενώ στα σχέδιά της είναι να επεκταθεί σε άλλες 3.

Περισσότερες πληροφορίες

https://maic.gr/
https://www.mlsinnovation.com/

All product names, trademarks and registered trademarks are property of their respective owners

 

Argonafplia.gr (MK)

Πρόσφατα

Εκδήλωση «Περιφερειακός Τύπος: Ο ρόλος & η ανάπτυξή του – Πώς προστατευόμαστε από την παραπληροφόρηση»

Το Επιμελητήριο Δράμας και η Ένωση Ευρωπαίων Δημοσιογράφων διοργανώνουν εκδήλωση με θέμα «Περιφερειακός Τύπος: Ο…

10 λεπτά πριν

Πάτρα: Από θαύμα γλύτωσε μαθητής που υπέστη ηλεκτροπληξία μέσα στο σχολείο

Από θαύμα δεν θρηνήσαμε θύμα το πρωί της Τετάρτης στο Λύκειο Δεμενίκων όταν μαθητής της…

28 λεπτά πριν

Με 5 αστέρια MICHELIN θα “λάμψει” το Mediterranean Yacht Show στο Ναύπλιο

Σηματοδοτώντας 10 χρόνια υπεροχής στο yachting, το Mediterranean Yacht Show επιστρέφει στο Ναύπλιο από τις…

34 λεπτά πριν

Ευρωπαϊκή Πρωτοβουλία Πολιτών: Η γνώμη σου μετράει

Θέλετε να εκφράστε την άποψή σας για τις πολιτικές που επηρεάζουν τη ζωή σας; Η…

43 λεπτά πριν

Συλλήψεις στο Άργος για λαθραία

Συνελήφθησαν δύο άτομα για παράβαση του Τελωνειακού Κώδικα στη Αργολίδα. Κατασχέθηκαν -1.000- πακέτα λαθραίων τσιγάρων…

1 ώρα πριν

Οι Συμβουλές της ΩΡΛ: Αλλεργική ρινίτιδα… τι κάνω; … Της ιατρού Ελεονόρας Αβραμοπούλου

Η αλλεργική ρινίτιδα είναι μια φλεγμονώδης νόσος του ρινικού βλεννογόνου η οποία ξεκινά από μια…

7 ώρες πριν