Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΑΛΛΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣLIFESTYLEΨάχνεις για τα καλύτερα βιολογικά προϊόντα; 2+1 προτάσεις σε Ελληνικά προϊόντα

Ψάχνεις για τα καλύτερα βιολογικά προϊόντα; 2+1 προτάσεις σε Ελληνικά προϊόντα

Τα βιολογικά προϊόντα που είναι διαθέσιμα στα καταστήματα έχουν μεγαλύτερη περιεκτικότητα σε νερό. Εκτός από τον τρόπο καλλιέργειάς τους, ο οποίος είναι υγιεινότερος από τον συμβατικό, έχει βρεθεί ότι τα βιολογικά προϊόντα έχουν μεγάλη περιεκτικότητα σε βιταμίνη C, σε σίδηρο, σε φώσφορο αλλά και μαγνήσιο από τα άλλα.


Υπάρχουν πολλά καταστήματα σε βιολογικά τρόφιμα στην Αθήνα που έχουν και ηλεκτρονικό κατάστημα και προσφέρουν σε πολύ καλές τιμές ένα συνολικό πακέτο προϊόντων, για τα ντουλάπια χιλιάδων νοικοκυριών.

Εμείς, σας προτείνουμε λίγα από τα πολλά και διάφορα προϊόντα που μπορείτε να αποκτήσετε εύκολα και γρήγορα.

Καλαμποκογκοφρέτες


Ένα ιδιαίτερο σνακ, ελαφρά αλατισμένο που μπορεί να σας κόψει την πείνα στην στιγμή, απομακρύνοντάς σας από κάποια παρασπονδία. Βάλτε τις στην τσάντα σας και γευτείτε τις όταν νιώθετε ότι σας καταβάλλει το αίσθημα της πείνας. Προτείνονται για όσους ακολουθούν ειδική διατροφή και προσέχουν την σιλουέτα τους. Είναι μια πολύ καλή τρυπτοφάνης, ένα αμινοξύ που ευθύνεται για την παραγωγή σεροτονίνης στον εγκέφαλο, της ορμόνης που ευθύνεται για την καλή διάθεση. Μπορείτε να κάνετε την παραγγελία σας από εδώ.

Κινόα τρίχρωμη

Η πρωτεΐνη που περιέχει το κινόα είναι πολύ σημαντική και ευεργετική για τον ανθρώπινο οργανισμό. Επίσης έχει υψηλή αξία σε φυτικές ίνες, προσφέροντας καλή λειτουργία του εντέρου. Έρχεται από το Περού απευθείας στο πιάτο σας. Δείτε περισσότερα με ένα κλικ.

Ζάχαρη καστανή

Αν δεν μπορείτε να κόψετε την ζάχαρη από τη ζωή σας ή είστε στο μεταβατικό στάδιο, μπορείτε να αντικαταστήσετε την λευκή ζάχαρη με την καστανή. Η Demerara είναι φυσική ακατέργαστη ζάχαρη από ζαχαροκάλαμο. Πολύ καλή επιλογή για όλους.

Μπορείτε να βρείτε περισσότερα βιολογικά προϊόντα κορυφαίας ποιότητας από το Health Trade.

 

 

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΡΟΗ