Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΑΡΓΟΛΙΔΑΣυνάντηση Μαλτέζου με τον νέο περιφερειακό διοικητή της Πυροσβεστικής Πελοποννήσου Θανάση Κολυβήρα

Συνάντηση Μαλτέζου με τον νέο περιφερειακό διοικητή της Πυροσβεστικής Πελοποννήσου Θανάση Κολυβήρα

Με το νέο περιφερειακό διοικητή της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Πελοποννήσου, αρχιπύραρχο Θανάση Κολυβήρα και το νέο διοικητή του Νομού Αργολίδας κ. Κωνσταντίνο Καλαϊτζίδη συναντήθηκε σήμερα ο Αντιπεριφερειάρχης Αργολίδας Γιάννης Μαλτέζος και τους ευχήθηκε καλή επιτυχία στα καθήκοντά τους.

Συζήτησαν το κρίσιμο ζήτημα της εκτέλεσης Προγραμματικής Σύμβασης για τη συντήρηση, επισκευή και τη διαμόρφωση των κτιριακών εγκαταστάσεων της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Ναυπλίου με τρόπο ώστε να πληρούνται οι προϋποθέσεις στέγασης και οι απαιτούμενες προδιαγραφές ασφάλειας, χωρίς από την άλλη οι συγκεκριμένες εργασίες να απαιτήσουν την μετεγκατάσταση των Υπηρεσιών από τον υπάρχοντα χώρο.

Μετέφερε στον κ. Κολυβήρα την επιθυμία του για ετοιμότητα και έγκαιρο συντονισμό της Πυροσβεστικής με την Πολιτική Προστασια για την άμεση αντιμετώπιση περιστατικών που ενδεχομένως προκύψουν κατά τους επερχόμενους καλοκαιρινούς μήνες και τον διαβεβαίωσε για την αμοιβαία συνεργασία και τη συμπόρευσή τους σε θέματα που αφορούν την πυρασφάλεια, την πυροπροστασία και την πολιτική προστασία γενικότερα.

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΡΟΗ