Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΑΡΓΟΛΙΔΑΠοιες εκδηλώσεις θα στηρίξει το 2020 η Περιφέρεια Πελοποννήσου στην Αργολίδα (πίνακας)

Ποιες εκδηλώσεις θα στηρίξει το 2020 η Περιφέρεια Πελοποννήσου στην Αργολίδα (πίνακας)

Στη δημοσιότητα ξεκινά να δίνει η Περιφέρεια Πελοποννήσου τις φετινές εκδηλώσεις ανά Περιφερειακή Ενότητα τις οποίες θα στηρίξει.

Ηδη δημοσιοποιήθηκαν οι εκδηλώσεις στην Αργολίδα και τη Λακωνία και τις επόμενες ημέρες θα γνωστοποιηθούν και αυτές στις υπόλοιπες Π.Ε.

Παράλληλα, στη σχετική απόφαση του περιφερειάρχη Παναγιώτη Νίκα, γνωστοποιούνται οι προϋποθέσεις και η όλη διαδικασία που θα πρέπει να ακολουθούν οι διοργανωτές των εν λόγω εκδηλώσεων.

“Πρόκειται για την τακτοποίηση ενός θέματος που είχε δημιουργήσει πάρα πολλά προβλήματα στο παρελθόν, με συνέπεια να οφείλονται πολλά χρήματα. Πλέον τακτοποιούνται οι διαδικασίες και γνωστοποιείται ποιες εκδηλώσεις θα στηριχθούν. Θα πρέπει επομένως να υποβληθούν τα προβλεπόμενα δικαιολογητικά. Ο κόσμος πρέπει εκ των προτέρων να ενημερωθεί ποιες εκδηλώσεις στηρίζει η Περιφέρεια και γιατί. Εαν ωστόσο πρόκειται να γίνει μια σημαντική πολιτιστική εκδήλωση, που δεν περιλαμβάνεται στο ‘καλεντάρι’, θα υπάρξει πρόβλεψη και για αυτή” σημείωσε ο περιφερειάρχης.

Ο ΠΙΝΑΚΑΣ ΤΩΝ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ ΠΕ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ Εδώ

 

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΡΟΗ