Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΕΛΛΑΔΑ4+1 daily outfits για να είστε κομψοί και άνετοι!

4+1 daily outfits για να είστε κομψοί και άνετοι!

Σε αντίθεση με το επίσημο outfit, το casual προσφέρει άπειρες επιλογές που μπορεί να έχετε ήδη στην ντουλάπα σας ή η ανανέωσή του να είναι πανεύκολη και οικονομική.

Οι 3GUYS χαρακτηρίζονται για το urbanstyle των ρούχων τους, που μπορεί κάθε σύγχρονος άνδρας να φορέσει ακολουθώντας τις τάσεις της μόδας, χωρίς να ξεφεύγει από το προσωπικό του ύφος και στυλ. Ακούσαμε από τους ειδικούς του Νο1 leisurewear brand πολύ καλές συμβουλές για ένα κομψό καθημερινό ανδρικό ντύσιμο και τις μοιραζόμαστε μαζί σας! Για αυτό σας παρουσιάζουμε τα πιο μοντέρνα ανδρικά παντελόνια.

Κάντε βάση σας το μαύρο παντελόνι

Το μαύρο chinos θα γίνει η αρχή ενός outfitπου μπορεί να αποτελείται από ένα blazer, από ένα φουσκωτό παλτό ή από ένα απλό jacket, διαμορφώνοντας το κατάλληλο στυλ ανάλογα με τις περιστάσεις. Για το απόλυτο winteroutfit, συνδυάστε το με το πουλόβερ και τα μποτάκια σας ή αν θέλετε να υιοθετήσετε το layering, φορέστε κάτω από το πλεκτό σας, ένα άνετο πουκάμισο. Στο άλλο άκρο, επιλέξαμε την alltimeclassic ανδρική φόρμα που φοριέται ακόμα και ολόκληρη την μέρα με τα sneakers σας, χαρίζοντας άνεση στον ελεύθερό χρόνο. Βρείτε την βαμβακερή φόρμα με ένα κλικ.

Υιοθετήστε το στυλ της μακριάς ζακέτας

Οι χειμωνιάτικες ανδρικές ζακέτες έχουν επανέλθει για τα καλά στην ανδρική μόδα και αποτελούν μία εξαιρετική επιλογή για το casualdailylook σας, ειδικά όταν συνδυάζονται με ένα απλό t-shirt, όπως η ζακέτα 3GUYS BALDIE (μόνο 29,90€ από εδώ). Αν η ζακέτα που έχετε επιλέξει είναι μάλλινη και πιο «βαριά» μπορεί να συνδυαστεί κάλλιστα με το πουκάμισό σας. Τα ουδέτερα χρώματα είναι ό,τι καλύτερο μπορείτε να επιλέξετε για το γραφείο και για τα συνδυάζετε με κάθε item από την ντουλάπα σας.

Κάντε και εσείς τις αγορές σας online από 3GUYS. Δωρεάν αποστολή για αγορές άνω των 15€!

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΡΟΗ