Τρίτη, 16 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΑΡΓΟΛΙΔΑΆργος: Η αντιμετώπιση του κοροναϊού χρειάζεται ψυχραιμία - Ο πανικός δεν λύνει...

Άργος: Η αντιμετώπιση του κοροναϊού χρειάζεται ψυχραιμία – Ο πανικός δεν λύνει κανένα πρόβλημα – Τεράστια η ευθύνη των ΜΜΕ

Τεράστιο θέμα προκύπτει στην Ελλάδα από τον πανικό που δημιουργείται από φήμες ή διαδόσεις περί κρουσμάτων κοροναϊού που οδηγούν τον κόσμο να τρέχει από φαρμακείο σε φαρμακείο και από νοσοκομείο σε νοσοκομείο.

Άλλος τρέχει για μάσκα και πληρώνει όσο και όσο και άλλοι αλλάζουν το πρόγραμμα τους και την διάθεση τους άνευ ουσιαστικού λόγου.

Είναι άλλο πράγμα οι ενέργειες που βοηθούν την πρόληψη και άλλο θέμα η διασπορά ειδήσεων που φέρνει πανικό και κλείνει τον κόσμο στο σπίτι του.

Τα νοσοκομεία ακόμη και με την παραμικρή ένδειξη σπεύδουν να κάνουν εξετάσεις και καλά κάνουν. Η διασπορά όμως της όποιας είδησης που οδηγεί στην δημιουργία της εντύπωσης ότι έρχεται το χάος μόνο κακό κάνει σε όλους μας , αλλά και στην οικονομία μας.

Η τελευταία είδηση που γράφτηκε ότι υπάρχει ύποπτο κρούσμα στο Άργος δεν σημαίνει σχεδόν τίποτα που να μην είναι αναμενόμενο. Φύλαγε τα ρούχα σου…

Άλλωστε το Νοσοκομείο Αργολίδας σε Άργος και Ναύπλιο δεν έχουν ανακοινώσει τίποτα και δεν μιλούν για κρούσμα. Έστειλαν κάποια εξέταση στο Παστέρ διότι έτσι πρέπει να γίνεται σε κάθε παρόμοια περίπτωση. Εκατοντάδες δείγματα φτάνουν καθημερινά στο ΠΑΣΤΕΡ.
Αν συμβεί κάτι σοβαρό θα υπάρξει και η ανάλογη επίσημη πληροφόρηση από αυτούς που είναι υπεύθυνοι. 

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΡΟΗ