Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΑΡΓΟΛΙΔΑΚινητοποίηση στον Δήμο Επιδαύρου για να μην χαθεί το κατάστημα της Τράπεζας

Κινητοποίηση στον Δήμο Επιδαύρου για να μην χαθεί το κατάστημα της Τράπεζας

Τεράστιο θέμα φαίνεται ότι δημιουργείται για μια ακόμη φορά στην περιοχή του δήμου Επιδαύρου με την τραπεζική εξυπηρέτηση των κατοίκων και των επισκεπτών της περιοχής.


Μετά την τελευταία καταστροφή του ΑΤΜ και την αρπαγή των χρημάτων που βρίσκονταν μέσα η Τράπεζα Πειραιώς αρνείται να επαναλειτουργήσει το κατάστημα. .

Επιθυμεί να ξανατοποθετήσει ΑΤΜ, αλλά όχι να ξαναφτιάξει και να λειτουργήσει το κατάστημα. Τι σημαίνει η απόφαση αυτή της Τράπεζας;
Πολύ απλά ότι σε ολόκληρο τον Δήμο δεν θα λειτουργεί καμία τράπεζα. Ο Δήμος Επιδαύρου είναι ένας Δήμος που εκτός από τον γεωργικό χαρακτήρα του και τις επιχειρήσεις του αγροτικού τομέα έχει πλούσια τουριστική παρουσία. Το Θέατρο της Επιδαύρου και οι παραλίες του κατακλύζονται από επισκέπτες πολλούς μήνες του χρόνου. Λειτουργούν αρκετές τουριστικές επιχειρήσεις. Πως θα εξυπηρετηθούν όλοι αυτοί επιχειρηματίες και επισκέπτες της περιοχής;

Η διοίκηση της Τράπεζας πρέπει να συμπαρασταθεί σε όλους αυτούς που κατοικούν και επισκέπτονται τον Δήμο και να επαναλειτουργήσει το κατάστημα. Άλλωστε οι κάτοικοι της περιοχής έχουν αποδείξει την προτίμηση τους σε αυτό το κατάστημα.

Από την πλευρά του Δήμου υπάρχει κινητοποίηση προς κάθε κατεύθυνση για να αλλάξει η διοίκηση της Τράπεζας την απόφαση της.
Σήμερα μάλιστα στο Δημοτικό Συμβούλιο Επιδαύρου το θέμα της Τράπεζας θα συζητηθεί και θα αναζητηθούν οι ενδεικνυόμενες για την περίπτωση ενέργειες. Ο δήμαρχος άλλωστε Αναστάσιος Χρόνης έχει αναγνωρίσει ότι η λειτουργία του καταστήματος είναι μείζον θέμα για τον Δήμο Επιδαύρου και πρέπει να βρει άμεσα λύση.

 

 

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΡΟΗ