Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΑΡΓΟΛΙΔΑΑργολίδα: Ψήφισμα του Σωματείου Εργαζομένων Τοπικής Αυτοδιοίκησης για τον θάνατο της Γεωργίας...

Αργολίδα: Ψήφισμα του Σωματείου Εργαζομένων Τοπικής Αυτοδιοίκησης για τον θάνατο της Γεωργίας Καμπόσου

Ιδιαίτερη συγκίνηση έχει προκαλέσει σε ολόκληρη την Αργολίδα ο θάνατος της μητέρας του δημάρχου Άργους- Μυκηνών Δημήτρη Καμπόσου που έφυγε για το μακρινό ταξίδι σήμερα Σάββατο 22 Φεβρουαρίου το απόγευμα.

Ταυτόχρονα όσο περνούν οι ώρες και γίνεται γνωστό το γεγονός τόσο αυξάνει και ο αριθμός των φίλων του δημάρχου που αυτή την δύσκολη ώρα θέλουν να συμπαρασταθούν στον δήμαρχο.

Ένας από τους φορείς που έσπευσαν να εκφράσουν την λύπη τους δημόσια είναι το Σωματείο Εργαζομένων Τοπικής Αυτοδιοίκησης Αργολίδας “Σ.Ε.Τ.Α.Α.”.

Σε ψήφισμα του Σωματείου που υπογράφουν η Πρόεδρος Ευαγγελία Τσατσούλη και η Γενική Γραμματέας Ιουλία Λιάτα αναφέρονται τα παρακάτω: 

ΨΗΦΙΣΜΑ

     Το Διοικητικό Συμβούλιο του Σωματείου Εργαζομένων Τοπικής Αυτοδιοίκησης Αργολίδας, μετά την αναγγελία του θανάτου της Γεωργίας Παναγ. Καμπόσου μητέρας του Δημάρχου Άργους-Μυκηνών, αποφάσισε:

1. Να εκφράσει τα συλλυπητήριά του στον γιό της κ. Δημήτρη Καμπόσο, Δήμαρχο Άργους-Μυκηνών και Πρόεδρο Π.Ε.Δ. Πελοποννήσου, καθώς επίσης και στα υπόλοιπα μέλη της οικογένειάς της.

2. Να παρασταθούν τα μέλη του Δ.Σ. στην κηδεία της.

3. Να κατατεθεί εκ μέρους του Σωματείου Εργαζομένων Τοπικής Αυτοδιοίκησης Αργολίδας αντί στεφάνου, χρηματικό ποσό στον ΣΥΛΛΟΓΟ ΓΟΝΙΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΜΕ ΝΕΟΠΛΑΣΜΑΤΙΚΗ ΑΣΘΕΝΕΙΑ «Η ΦΛΟΓΑ».

4. Να δημοσιευθεί το παρόν στον έντυπο και ηλεκτρονικό τύπο.                   

Για το Δ. Σ.

Η Πρόεδρος

Ευαγγελία Τσατσούλη

Επιστάτης Καθαριότητας ΥΕ2

Η Γεν. Γραμματέας

Ιουλία Λιάτα

Βρεφονηπιοκόμος ΤΕ9

 

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΡΟΗ